Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Motorola G7 Play Review : Ένα ενδιαφέρον Budget smartphone
g7 play

Motorola G7 Play Review : Ένα ενδιαφέρον Budget smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το G7 Play κρύβει στο εσωτερικό του μια σχετικά μεγάλη μπαταρία των 3.000 mAh, μια αξιόλογη χωρητικότητα με δεδομένη και τις λογικές συνολικές του διαστάσεις.

Οι απαιτήσεις του Hardware και της οθόνης του Smartphone είναι σχετικά περιορισμένες, κάτι που σε συνδυασμό με την Stock μορφή του λειτουργικού συστήματος, προσφέρουν αρκετά καλούς χρόνους λειτουργίας.

Το G7 Play μπορεί με άνεση να παραμείνει ενεργό για δύο ημέρες σχετικά «έντονης» χρήσης, χρόνος που επεκτείνεται ακόμα περισσότερο για όσους περιορίζονται στις βασικές του λειτουργίες. Με δεδομένο το ότι η συσκευή μπορεί να είναι και το πρώτο Smartphone για ανθρώπους λίγο μεγαλύτερης ηλικίας, το αποτέλεσμα αυτό από την μπαταρία είναι ακόμα πιο χρήσιμο για αυτούς.

Εδω πρέπει και πάλι να αναγνωρίσουμε στην Motorola ότι έχει τοποθετήσει μια USB type-C θύρα επικοινωνίας και φόρτισης στο κάτω μέρος του G7 Play, κάτι που προφανώς και δεν θεωρείται δεδομένο σε αυτή τη κατηγορία τιμής. Μάλιστα ο φορτιστής που περιλαμβάνεται στην συσκευασία, παρότι δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος, μπορεί να γεμίσει τη μπαταρία σε λίγο περισσότερο από 2.5 ώρες.

Συμπέρασμα.

Το Moto G7 Play, είναι μια από τις καλύτερες συσκευές που έχει σχεδιάσει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, ειδικά με δεδομένο το κόστος του, που αρχικά θα είναι στα 170 ευρώ περίπου. Σε αυτά τα χρήματα, προσφέρει έναν επεξεργαστή σημαντικά ισχυρότερο από τις περισσότερες προτάσεις του ανταγωνισμού του, σε συνδυασμό με μια εξωτερική εμφάνιση που κάνει το καλύτερο που μπορεί σε αυτά τα χρήματα.

Παρότι η κατηγορία αυτή είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, μπορούμε να πούμε ότι η πρόταση της Motorola είναι μια από τις καλύτερες σε αυτή, κάτι που θα βοηθήσει σίγουρα την εταιρεία να αποκτήσει σταδιακά ένα μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights