Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Motorola G7 Power Review : Εκπληκτική αυτονομία, καλές επιδόσεις, χαμηλό κόστος

Motorola G7 Power Review : Εκπληκτική αυτονομία, καλές επιδόσεις, χαμηλό κόστος

απο Kostas Gliatiotis

H … επάνοδος της Motorola στην Ελληνική αγορά, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην νέα σειρά G7 που η εταιρεία επίσημα ξεκίνησε να εισάγει και στη χώρα μας. Μετά το G7 Play, το οικονομικότερο «μέλος» αυτης, ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε και το αμέσως επόμενο σε κατηγορία τιμής, G7 Power, ένα Smartphone που όπως δηλώνει και η ονομασία του, έρχεται με ένα πολύ συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, την μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας του.

Το G7 Power θα πωλείται στη χώρα μας στην αρκετά χαμηλή τιμή των 209 ευρώ αρχικά, μια τιμή που με βάση αυτά που προσφέρει συνολικά, μπορούμε να πούμε ότι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Όμως με δεδομένο το ότι η Motorola ακόμα βρίσκεται στη διαδικασία «επαναφοράς» της στην αγορά, το G7 Power θα πρέπει να προσφέρει κάτι περισσότερο από τον ανταγωνισμό του για να προτιμηθιεί από τους υποψήφιους αγοραστές.

Στην τιμή των 209 ευρώ, το Smartphone προσφέρει περισσότερα από μια απλά πολύ μεγάλη μπαταρία, και στο Review που ακολουθεί θα γνωρίσουμε μαζί τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights