Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Motorola G7 Power Review : Εκπληκτική αυτονομία, καλές επιδόσεις, χαμηλό κόστος

Motorola G7 Power Review : Εκπληκτική αυτονομία, καλές επιδόσεις, χαμηλό κόστος

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Στο πίσω μέρος του G7 Power υπάρχει μια κάμερα με ονομαστική ανάλυση 12 Mpixels και ένα διάφραγμα f/2.0 στον φακό της. Σε σύγκριση με την κάμερα του G7 Play, παρά την ονομαστικά μικρότερη ανάλυση της, αυτή του Power έχει σημαντικά καλύτερη συνολική απόδοση, αφού χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα με μεγαλύτερο φυσικό μέγεθος και καλύτερη ποιότητα.

Οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει το Smartphone είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές, και σε μεγάλο βαθμό καλύτερες από το συνηθισμένο για την κατηγορία του. Τα επίπεδα λεπτομέρειας που περιέχουν είναι ικανοποιητικά, με δεδομένες και τις δυνατότητες του υπόλοιπου Hardware στο εσωτερικό του. Το χρωματικό εύρος είναι ελάχιστα περιορισμένο σε σχέση με το «ιδανικό» όμως οι φωτογραφίες είναι πάντα αρκετά… ζωντανές και ευχάριστες.

Το HDR mode ενεργοποιείται και αυτόματα αν το θέλουμε, μια επιλογή που πάντα αναγνωρίζουμε σαν θετικό στις συσκευές της Motorola. Με αυτό ενεργό, χρειάζεται περίπου δύο δευτερόλεπτα για την λήψη μιας φωτογραφίας, χρόνος που είναι ελάχιστα μεγαλύτερος από το συνηθισμένο.

Οι φωτογραφίες που βγαίνουν όμως, έχουν πολύ καλά επίπεδα λεπτομέρειας και εδώ, μεγαλύτερο χρωματικό εύρος, και το HDR κάνει καλά τη δουλειά του στο να «εντοπίζει» φως και χρώμα σε σημεία με σκία.

Για την φωτογράφιση σε χαμηλό φωτισμό, το G7 Power είναι λίγο καλύτερο και εδώ από το G7 Play, κυρίως λόγω του μεγαλύτερου φυσικού μεγέθους που έχει ο αισθητήρας των 12ΜΡ. Οι φωτογραφίες έχουν αποδεκτά επίπεδα ψηφιακού θορύβου, ενώ η Motorola έχει επιλέξει έναν λίγο μεγαλύτερο χρόνο για το Shutter Speed, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει ο χρήστης να έχει σχετικά σταθερό χέρι κατά τη λήψη φωτογραφιών.

Το G7 Power μπορεί και αυτό να γράψει βίντεο ανάλυσης 4k, που στα περίπου 200 ευρώ που κοστίζει, δεν θεωρείται δεδομένο μέχρι και σήμερα. Η ποιότητα των αρχείων είναι και εδώ λίγο καλύτερη από αυτή του G7 Play, όχι λόγω των δυνατοτήτων του Hardware που είναι πρακτικά ίδιο, αλλά περισσότερο λόγω της κάμερας που έχει όπως είπαμε ήδη καλύτερα χαρακτηριστικά απόδοσης.

Το framerate διατηρείται σχετικά σταθερό σε κάθε ένα από τα βίντεο, ακόμα και σε συνθήκες με καλο φωτισμό εσωτερικού χώρου. Υπάρχει μια αισθητή μείωση στην ποιότητα της εικόνας κατά τη λήψη στο σκοτάδι, όμως θα ήταν άδικο να περιμένουμε κάτι περισσότερο από το G7 Power.

Συνολικά η κάμερα είναι και αυτή με τη σειρά της ένα από τα πλεονεκτήματα του G7 Power σε σύγκριση με πολλές συσκευές του ανταγωνισμού του, ενώ όπως ήδη έχουμε αναφέρει (αρκετές φορές…) είναι καλύτερη και από αυτή του οικονομικότερου G7 Play.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights