Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Motorola G7 Power Review : Εκπληκτική αυτονομία, καλές επιδόσεις, χαμηλό κόστος

Motorola G7 Power Review : Εκπληκτική αυτονομία, καλές επιδόσεις, χαμηλό κόστος

απο Kostas Gliatiotis

Σχεδιασμός.

Το G7 Power βασίζεται στην ιδια βασική σχεδιαστική γραμμή με το G7 play, αλλά και τις υπολοιπες δύο συσκευές της ίδιας σειράς. Η βασικότερη διαφορά του από αυτές, είναι το λίγο μεγαλύτερο πάχος και βάρος του, που παρόλα αυτά διατηρείται σε λογικά επίπεδα, και δικαιολογείται πλήρως από την ιδιαίτερα μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του.

Το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο και εδώ από πλαστικό, όμως αυτό έχει μια διαφορετική εμφάνιση και «υφή» που μοιάζει περισσότερο με αυτή μιας γυάλινης επιφάνειας. Προφανώς και αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό για την πολυτέλεια που αφήνει στο χέρι το G7 Power, ενώ προφανώς η ποιότητα συναρμολόγησης δεν αφήνει κανένα περιθώριο για αρνητικά σχόλια.

Στο κέντρο της πίσω αυτής επιφάνειας, βρίσκεται ο αισθητήρας αποτυπωμάτων, που για μια ακόμα φορά θα αναφέρουμε ότι μας αρέσει η «πινελιά» που προσθέτει το λογότυπο της εταιρείας πάνω σε αυτόν.  Ακριβώς από πάνω βρίσκεται και η μια και μοναδική του κάμερα, μέσα σε ένα στρογγυλό πλαίσιο, που αποτελεί κοινό χαρακτηριστικό στην σχεδίαση και των τεσσάρων εκδόσεων του G7.

Για την μπροστινή επιφάνεια του Smartphone, αυτό που ξεχωρίζει προφανώς είναι η ιδιαίτερα μεγάλη οθόνη του, με διαγώνιο 6.2 ιντσών. Η οθόνη αυτή από μόνη της, είναι κάτι που κάνει την πρόταση της Motorola να ξεχωρίζει, αφού είναι έστω και λίγο, μεγαλύτερη από το συνηθισμένο σε αυτά τα χρήματα.

Το πλαίσιο γύρω από την οθόνη αυτή, δεν είναι το μικρότερο δυνατό, όμως σε κάθε περίπτωση είναι μέσα στα όρια του λογικού για την κατηγορία. Στο κάτω μέρος είναι λίγο μεγαλύτερο, και στον χώρο αυτό η εταιρεία έχει τοποθετήσει το λογότυπο της, ώστε το G7 Power να ξεχωρίζει έστω και λίγο σε εμφάνιση.

Στο πάνω μέρος της οθόνης, υπάρχει φυσικά ένα Notch, που φιλοξενεί το ακουστικό και την μπροστινή κάμερα, όχι όμως και LED Flash για αυτή, ρόλο που αναλαμβάνει η οθόνη η οποία και φωτίζεται με άσπρο χρώμα για τη λήψη φωτογραφίας.

Το G7 Power δεν είναι μια «μικρή» συσκευή σε συνολικές διαστάσεις, όμως είναι μια από τις λίγες προτάσεις σε αυτά τα χρήματα και όχι μόνο, που δικαιολογεί την μικρή αυτή διαφορά προς τα … πάνω. Η μπαταρία στο εσωτερικό του είναι μεγαλύτερη από ότι θεωρούσε κανείς δυνατό σε ένα Smartphone αυτης της κατηγορίας πριν μερικά χρόνια, ενώ και η οθόνη των 6.2 ιντσών είναι αρκετά μεγάλη για άνετη χρήση

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights