Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Motorola G7 Power Review : Εκπληκτική αυτονομία, καλές επιδόσεις, χαμηλό κόστος

Motorola G7 Power Review : Εκπληκτική αυτονομία, καλές επιδόσεις, χαμηλό κόστος

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στο εσωτερικό του G7 Power βρίσκεται όπως ήδη έχουμε αναφέρει, μια εντυπωσιακά μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας… 5.000 mAh. Η μπαταρία αυτή είναι και ο λόγος που το Smartphone προσφέρεται σε όσους θέλουν μια συσκευή που απλά δεν χρειάζεται να τους… αγχώνει ότι θα μείνει από μπαταρία ακόμα και μετά από έντονη χρήση.

Το G7 Power κατάφερε να μείνει ενεργό για δύο ημέρες ιδιαίτερα έντονης χρήσης, στην διάρκεια των οποίων ακόμα και η εκτέλεση των καθιερωμένων Benchmarks δεν έδειξε να «ενοχλεί» την μπαταρία του. Είναι χαρακτηριστικό εδώ ότι για να τρέξει το Geekbench, το 3D Mark και το PC Mark, η μπαταρία του G7 Power χρειάστηκε μόνο το 4% της συνολικής της απόδοσης, ένα ποσοστό που είναι το λιγότερο εντυπωσιακό.

Η διαχείριση ενέργειας που κάνει το λειτουργικό σύστημα, αλλά και οι λογικές απαιτήσεις ενέργειας του Hardware στο εσωτερικό του G7 Power προσφέρουν ακόμα και περισσότερο από τρεις ημέρες λειτουργίας σε όσους περιορίζονται σε πιο «Απλή» χρήση. Μάλιστα είναι σχεδόν βέβαιο, ότι ακόμα και αν προσπαθήσει κάποιος, θα πρέπει να ξεπεράσει το όριο της… υπερβολής, για να καταφέρει να αφήσει το G7 Power από μπαταρία στο τέλος της πρώτης ημέρας.

Εδω πρέπει και πάλι να αναγνωρίσουμε στην Motorola ότι έχει επιλέξει το νεότερο και σημαντικά ανώτερο USB Type-C για την θύρα φόρτισης στο κάτω μέρος του Smartphone. Μάλιστα στην συσκευασία υπάρχει και ένας ιδιαίτερα γρήγορος φορτιστής που χρειάζεται λίγο περισσότερο από δύο ώρες για να γεμίσει την μπαταρία. Το χρονικό διάστημα αυτό είναι ικανοποιητικό σε κάθε περίπτωση όταν μιλάμε για μια μπαταρία των 5.000 mAh.

Συμπέρασμα.

Με το G7 Power η Motorola θέλει να προσφέρει κάτι το διαφορετικό από τον ανταγωνισμό του, και το καταφέρνει με σχεδον απόλυτη επιτυχία. Το Smartphone έχει μια ιδιαίτερα μεγάλη οθόνη 6.2 ιντσών που είναι ιδανική για όσους θέλουν μια οικονομική πρόταση για την προβολή βίντεο και φωτογραφιών, και εδώ η απίθανη μπαταρία του συμβάλει στην ακόμα καλύτερη συνολική εμπειρία χρήσης.

Η καλή κάμερα, οι λογικές εξωτερικές διαστάσεις και βάρος, είναι μερικά ακόμα πλεονεκτήματα του G7 Power, που σίγουρα θα εκτιμηθούν από τους υποψήφιους αγοραστές του. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει σημασία, είναι ότι η Motorola προσφέρει ένα πολύ καλό «πακετό» για τα χρήματα που ζητάει, με το G7 Power να είναι ένα Smartphone που θεωρούμε ότι θα την … βοηθήσει να αποκτήσει ένα μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στη χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights