Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S10+ Review : Η κορυφή του … γαλαξία

Samsung Galaxy S10+ Review : Η κορυφή του … γαλαξία

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Όπως και στα Galaxy S10, και S10e που έχουμε ήδη δοκιμάσει, το Galaxy S10+ έχει στο εσωτερικό του τον Exynos 9820, τον νεότερο και θεωρητικά καλύτερο επεξεργαστή που έχει κατασκευάσει η ίδια η Samsung.

Όπως όμως και σε αυτές τις δυο συσκευές, έτσι και εδώ, ο Exynos 9820 έρχεται με συγκεκριμένα μειονεκτήματα που δεν μπορούν να αγνοηθούν. Η καταπληκτική του απόδοση, ειδικά σε Single core λειτουργία, έρχεται μαζί με μια ακόμα πιο καταπληκτική αλλά όχι με καλό τρόπο, υψηλή κατανάλωση ενέργειας.

Στο Review του Galaxy S10 αναλύουμε περισσότερο τους λόγους στους οποίους οφείλεται αυτή η «παράδοξη» συμπεριφορά του Exynos 9820, και το Galaxy S10+ προσφέρει σαν μοναδική διαφορά την αυξημένη χωρητικότητα της μπαταρίας του, που απλά κάνει την συμβίωση με τον επεξεργαστή αυτό πιο ανεκτή.

Το Galaxy S10+ έρχεται με 8 GB μνήμης RAM στη βασική του έκδοση, που είναι περισσότερο από αρκετά για κάθε είδους χρήση. Το Smartphone έχει πάντα περισσότερη διαθέσιμη μνήμη από όση χρειάζεται για κάθε εφαρμογή που μπορεί να τρέξει ο ιδιοκτήτης του.

Μάλιστα, προκειμένου να την εκμεταλλευτεί πιο αποδοτικά, το Smartphone φροντίζει να μαθαίνει τις συνήθειες του χρήστη του, και να διατηρεί ενεργές τις εφαρμογές που αυτός χρησιμοποιεί πιο συχνά. Με αυτόν τον τρόπο η απόκριση του είναι ακόμα πιο άμεση σε όλες τις συνθήκες, κάτι που μετά από μερικές μέρες εκμάθισης είναι άμεσα ορατό.

Στον τομέα των γραφικών, η κατάσταση είναι απολύτως ίδια με αυτή στο απλό Galaxy S10, αφού η Mali G76 με τις 12 μονάδες παραγωγής γραφικών, έχει κορυφαία απόδοση που όμως δεν μπορεί να διατηρήσει στην πράξη. Αυτό που «μετράει» ένα Benchmark σε απόδοση, δεν είναι αυτό που μπορεί να πάρει ο ιδιοκτήτης του Galaxy S10+ στην πράξη, αφού τα περισσότερα παιχνίδια προφανώς και διαρκούν περισσότερο από ένα Benchmark.

Αυτό σημαίνει ότι στην πράξη το Galaxy S10+ θα μειώσει σημαντικά την απόδοση της κάρτας γραφικών του πολύ σύντομα, ενώ προφανώς και εδώ η κατανάλωση ενέργειας είναι αστεία υψηλή.

Πρακτικά το Smartphone δεν αποδίδει ιδιαίτερα καλύτερα από τις συσκευές του ανταγωνισμού του, και εδώ είναι «κρίμα» που ο Snapdragon 855 που χρησιμοποιείται στην Αμερικάνικη έκδοση του δεν παρουσιάζει αντίστοιχα προβλήματα.

Η βασική έκδοση του Galaxy S10+ έρχεται με 128 GB αποθηκευτικού χώρου, από τα οποία περίπου 110 είναι πραγματικά διαθέσιμα στον χρήστη του. Η υποδοχή για την κάρτα μνήμης microSD είναι στην ίδια θέση με την δεύτερη κάρτα SIM, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι δυνατή η ταυτόχρονη χρήση και των δύο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights