Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S10+ Review : Η κορυφή του … γαλαξία

Samsung Galaxy S10+ Review : Η κορυφή του … γαλαξία

απο Kostas Gliatiotis

Συμπέρασμα.

Το Galaxy S10+ είναι με κάθε δυνατό τρόπο, το καλύτερο Smartphone που έχει η εταιρεία διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στην αγορά. Οι διαφορές με το μικρότερο Galaxy S10 είναι ακριβώς όσες χρειάζεται ώστε να είναι λογική η ύπαρξη δύο συσκευών, και πρέπει να αναγνωρίσουμε στην εταιρεία ότι δεν έχει στερησει κάποια πραγματική δυνατότητα από το μικρότερο μοντέλο.

Η οθόνη του Galaxy S10+ αποτελεί με χαρακτηριστική διαφορά το ισχυρότερο του «χαρτί» σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό του, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα αρκετό. Η εποχή που μια πολύ καλή AMOLED οθόνη ήταν αρκετή για να δικαιολογήσει κάποια μειονεκτήματα των συσκευών της εταιρείας έχει περάσει προ πολλού, αφού και ο ανταγωνισμός πλέον προσφέρει οθόνες  που έστω και αν δεν είναι πρακτικά ίδιες, διαφέρουν πολύ λίγο για να είναι σημαντική η διαφορά αυτή από μόνη της.

Στον τομέα της κάμερας, το Smartphone είναι και πάλι ότι καλύτερο έχει δημιουργήσει η Samsung, με χαρακτηριστική διαφορά μάλιστα, όμως και πάλι αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Η εποχή που μια καλή κάμερα στο πίσω μέρος ενός Samsung Smartphone ήταν αρκετή για να κρατήσει την εταιρεία στην κορυφή των πωλήσεων έχει και πάλι περάσει, με τον ανταγωνισμό να έχει και εδώ διαθέσιμες συσκευές με συνολικά πολύ περισσότερες δυνατότητες.

Το Galaxy S10+ ακόλουθεί συνολικά την λογική της εταιρείας που θέλει τις συσκευές της να είναι καλές σε όλους τους τομείς, και άριστες σε κανέναν από αυτούς. Με εξαίρεση την μοναδική του οθόνη, το Smartphone προσφέρει απλά αυτά που πρέπει, και σε σύγκριση με το μικρότερο Galaxy S10 «ζητάει» και περισσότερα χρήματα.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights