Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 9 Pureview Review : Camera magic
nokia 9

Nokia 9 Pureview Review : Camera magic

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το Nokia 9 έχει μια σχετικά μικρή μπαταρία στο εσωτερικό του, με χωρητικότητα 3.320 mAh. Με δεδομένες τις επιδόσεις του Hardware, αλλά και την ιδιαίτερα αυξημένη κατανάλωση ενέργειας κατά τη λήψη φωτογραφιών, οι χρόνοι που μπορεί να προσφέρει αυτή η μπαταρία εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο χρήση του Smartphone.

Η λήψη συνεχόμενων φωτογραφιών έχει αρνητικές επιπτώσεις στην μπαταρία, σε σημείο που μπορεί μισή ώρα χρήσης της κάμερας να αφαιρέσει ένα ποσοστό κοντά στο 30%, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται σημαντικά και η θερμοκρασία στο πίσω μέρος του Nokia 9.

Το Android 9 Pie έχει σημαντικά βελτιωμένη διαχείριση ενέργειας, και μπορεί πλέον να παρακολουθεί σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, το τι κάνουν οι εγκατεστημένες εφαρμογές. Το λειτουργικό έχει τη δυνατότηνα να προσαρμόζεται συνέχεια στο ποιες από αυτές θα επιτρέπει να τρέχουν μονιμως, αναγνωρίζοντας τις συνήθειες του χρήστη, και μαθαίνοντας ουσιαστικά ποιες από αυτές δουλεύει πιο συχνά.

Για την φόρτιση του Nokia 9 υπάρχει μια USB Type C θύρα στο κάτω μέρος, που μάλιστα υποστηρίζει και το Quick Charge πρότυπο της Qualcomm για όσο το δυνατόν πιο ταχεία φόρτιση. Ο φορτιστής που υπάρχει στην συσκευασία μπορεί να την υποστηρίξει κανονικά, και το Smartphone θέλει περίπου 1.5 ώρα για να γεμίσει μια πλήρως άδεια μπαταρία.

Συμπέρασμα.

Το Nokia 9 σχεδιάστηκε ώστε να είναι ένα διαφορετικό Smartphone, που να προσφέρει κάτι που δεν μπορεί να βρει κανείς εύκολα σε κάποια συσκευή του ανταγωνισμού του. Η εταιρεία σίγουρα το έχει πετύχει αυτό, όχι όμως με τον τρόπο που θα ήθελε πιθανότατα. Η απόδοση των πέντε καμερών στο πίσω μέρος του, για να είναι κάτι το διαφορετικό προς το καλύτερο, απαιτεί ενασχόληση που πιθανότατα δεν έχουν όλοι την διάθεση και τον χρόνο που χρειάζεται.

Αυτό φέρνει το Smartphone σε μια περίεργη θέση, αφού ζητάει από τον ιδιοκτήτη του να «δουλέψει» για να πάρει αυτό το κάτι παραπάνω, σε μια εποχή που θεωρείται πλέον εύκολο να βγάλει κάποιος μια πολύ καλή φωτογραφία χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Προς τιμήν όμως της εταιρείας, το Nokia 9 είναι ένα εντυπωσιακό Smartphone σε σχεδόν όλους τους υπόλοιπους τομείς.

Η κατασκευή και ο σχεδιασμός του αγγίζουν το τέλειο, με την εμφάνιση να είναι ίσως η καλύτερη που έχουμε δει σε Smartphone τον τελευταίο καιρό. Αυτό είναι προφανώς υποκειμενικό, το Nokia 9 όμως αντικειμενικά είναι ένα πολύ καλά κατασκευασμένο Smartphone. Με αυτή την ποιότητα κατασκευής, και την πολύ καλή οθόνη του, μπορεί να δικαιολογήσει τα χρήματα που κοστίζει, ειδικά από τη στιγμή που είναι αισθητά φθηνότερο από τους περισσότερους ανταγωνιστές του.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights