Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi 7 review : Το απίθανο Mid-range

Xiaomi Redmi 7 review : Το απίθανο Mid-range

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Για την οθόνη του Redmi 7 η xiaomi έχει επιλέξει ένα αρκετά μεγάλο Panel με διαγώνιο 6.26 ιντσών, και η μοναδική ουσιαστική παραχώρηση που έχει κάνει είναι η   ανάλυση των 1520 x 720 pixels. Ακόμα και αυτό όμως δεν είναι τόσο «σοβαρό» αφού σε αυτά τα χρήματα δεν θεωρείται δεδομένη από καμία εταιρεία μια οθόνη με υψηλότερη ανάλυση.

Χρωματικά τώρα, το LCD Panel είναι αυτό που… πρέπει να είναι προκειμένου να καλύπτει τις απαιτήσεις που έχει κάποιος από ένα Smartphone σαν το Redmi 7. Τα πάντα εμφανίζονται με αρκετά ζωντανά χρώματα, όμως η Xiaomi έχει προσέξει ώστε η οθόνη να μην είναι υπερβολική, προκειμένου τα χρώματα να μην προβαλλονται και με ενοχλητικές αλλοιώσεις.

Στο μενού των ρυθμίσεων το Redmi 7 προσφέρει επιλογές που ρυθμίζουν την αντίθεση της οθόνης, αναλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του. Η προ επιλεγμένη αυτόματη προσαρμογή είναι πρακτικά και η πιο … βολική, αφού φροντίζει ώστε η οθόνη να προσαρμόζεται σε αυτό που προβάλλει. Η τυπική λειτουργία είναι περισσότερο χρήσιμη σε όσους θέλουν μια πιο ήπια απεικόνιση, ενώ η έντονη είναι πρακτικά άσκοπο να υπάρχει σαν επιλογή αφού κάνει τα πάντα να μοιάζουν… υπερβολικά.

Οι γωνίες θέασης τέλος είναι πολύ καλές, ακόμα και σε σύγκριση με ακριβότερες συσκευές του ανταγωνισμού, πόσο μάλλον για ένα Smartphone που κοστίζει λιγότερα από 200 ευρώ. Αυτό που αλλάζει περισσότερο υπό υπερβολική γωνία είναι η ένταση του φωτισμού της οθόνης, και μια μικρή αντανακλαση που εμφανίζεται στην εσωτερική πλευρά του τζαμιού που καλύπτει την οθόνη.

Σε κάθε περίπτωση, το Redmi 7 καλύπτει με άνεση τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος από την οθόνη του. Το μεγάλο μέγεθος της είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να διαβάζουν κείμενο, αλλά και για την προβολή ταινιών και κάθε είδους βίντεο. Εδώ θα θέλαμε την ύπαρξη στερεοφωνικών ηχείων, αλλά και πάλι μιλάμε για κάτι που δεν προσφέρεται σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights