Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi 7 review : Το απίθανο Mid-range

Xiaomi Redmi 7 review : Το απίθανο Mid-range

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

To Redmi 7 συνεχίζει την πολύ καλή παράδοση που έχει η εταιρεία στην χρήση μπαταριών μεγάλης χωρητικότητας. Συγκεκριμένα εδώ φτάνει τα 4.000 mAh, που είναι περισσότερα από αρκετά για τις απαιτήσεις του Hardware στο εσωτερικό του.

Η πολύ καλή διαχείριση ενέργειας που κάνει το MIUI 10, περιλαμβάνει και ένα πλήθος από επιλογές για τον έλεγχο του τι κάνει κάθε εφαρμογή, αλλά και ποιες από αυτές θέλει ο χρήστης να τρέχουν μονίμως στο Background ή όχι. Οι δύο ημέρες σχετικά έντονης χρήσης είναι κάτι που μπορεί να πετύχει εύκολα το Redmi 7, και κάτι που δυστυχώς δεν θεωρείται πλέον δεδομένο σε όλες τις συσκευές.

Ο χρόνος αυτός μπορεί να επεκταθεί λίγο ακόμα με πιο … προσεκτική χρήση, από όσους επιλέξουν το smartphone σαν μια συσκευή για τις πιο απλές καθημερινές τους ανάγκες, με βάση τη χαμηλή τιμή πώλησης του.

Θα θέλαμε από τη Xiaomi να έχει προσθέσει μια USB Type-C θύρα στο κάτω μέρος του Redmi 7, όμως στην κατηγορία τιμής του, το MicroUSΒ είναι ακόμα σχετικά αποδεκτό σαν επιλογή. Ο φορτιστής στη συσκευασία είναι σχετικά απλός με παροχή 2Α και δεν προσφέρει κάποιου είδους ταχεία φόρτιση.

Για να γεμίσει πλήρως η μπαταρία, χρειάζεται λίγο περισσότερο από δύο ώρες από σχεδόν άδεια, ένα χρονικό διάστημα που χωρίς να ενοχλεί, είναι λίγο μεγαλύτερο από ότι θα θέλαμε. Σε κάθε περίπτωση πάντως, και αυτό είναι μάλλον λογικό, με δεδομένη τη μεγαλύτερη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Συμπέρασμα.

Η xiaomi γνωρίζει πολύ καλά πως να σχεδιάζει οικονομικές και πρακτικές συσκευές, και το Redmi 7 είναι απλά το νεότερο παράδειγμα που επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό.

Το Smartphone έχει τον καλύτερο σχεδιασμό που του επιτρέπει η κατηγορία τιμής του, την ποιότητα κατασκευής που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία, και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ακόμα και σε αυτά τα χρήματα.

Μπορεί η αγορά να είναι ιδιαίτερα σκληρή σε αυτά τα χρήματα, όμως το Redmi 7 έχει όλα όσα χρειάζεται για να πετύχει τις καλές πωλήσεις που του «αξίζουν».

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights