Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi 7 review : Το απίθανο Mid-range

Xiaomi Redmi 7 review : Το απίθανο Mid-range

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Το Redmi 7 έρχεται με έναν επεξεργαστή στο εσωτερικό του που επίσης θεωρείται καλύτερος από τον μέσο όρο. Ο Snapdragon 632 είναι αρκετά ισχυρότερος από τον ανταγωνισμό του, και ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του Smartphone.

Oι οχτώ συνολικά πυρήνες επεξεργασίας του είναι πρακτικά ίδιοι με αυτούς του Snapdragon 660 με χαμηλοτερη συχνότητα λειτουργίας. Έτσι οι τέσσερις Kryo 260 Gold είναι μια ελάχιστα τροποποιημένη έκδοση του Α-73 πυρήνα της ARM, και οι τέσσερις Kryo 260 silver είναι μια τροποποιημένη έκδοση του Α-53 επισης της ARM.

Η ουσιαστική διαφορά τους από τον SD660 είναι η χαμηλοτερη συχνότητα λειτουργίας, που είναι στο 1.8 GHz και για τους οχτώ συνολικά πυρήνες επεξεργασίας. Ακόμα και με αυτόν τον περιορισμό όμως, η απόδοση του SD636 είναι εντυπωσιακά καλή για ένα Smartphone που κοστίζει λιγότερα από 200 ευρώ.

Κάθε είδους εφαρμογη, στο πλαίσιο του λογικού, τρέχει χωρίς καμία ενοχλητική καθυστέρηση στο Smartphone. Μοναδικός ουσιαστικός περιορισμός είναι τα 3 GB μνήμης RAM, στην μεγαλύτερη από τις δύο εκδόσεις, αφού το Redmi 7 υπάρχει τυπικά και σε έκδοση με 2 GB RAM.

Η Adreno 506 κάρτα γραφικών, είναι πρακτικά ίδια σε απόδοση με αυτή του προηγούμενου Snapdragon 625, και είναι περισσότερο από ικανή για την χαμηλότερης ανάλυσης οθόνη του Redmi 7. Ακόμα και σχετικά απαιτητικά παιχνίδια παίζουν χωρίς προβλήματα στο smartphone, προφανώς σε χαμηλότερες ρυθμίσεις ποιότητας γραφικών.

Για τον αποθηκευτικό χώρο, θα θέλαμε ίσως από την Xiaomi περισσότερα από τα 32 GB που προσφέρει το Smartphone στην έκδοση που έρχεται στα 179 ευρώ στη χώρα μας επίσημα. Από αυτα, περίπου 22 είναι πραγματικά διαθέσιμα για τον χρήστη.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε όμως στην εταιρεία ότι προσφέρει δύο ξεχωριστές υποδοχές για κάρτες SIM και μια επιπλέον για την MicroSD κάρτα μνήμης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights