Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi 7 review : Το απίθανο Mid-range

Xiaomi Redmi 7 review : Το απίθανο Mid-range

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό σύστημα.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του Redmi 7, είναι ότι έρχεται με το νεότερο Android 9 Pie της Google και το επίσης νέο MIUI 10 της ίδιας της Xiaomi.

Το γραφικό περιβάλλον της εταιρείας είναι ένα από τα πιο εύχρηστα που υπάρχουν στον κόσμο του Android, αλλά ταυτόχρονα και πολύ όμορφο σε εμφάνιση.

Οι μικρές λεπτομέρειες όπως η σωστά σχεδιασμένη «μπαρά» για την ένταση του ήχου κλήσης, αλλά και αυτή για τη ρύθμιση του φωτισμού, είναι δύο μόνο από τα παραδείγματα της προσοχής που έχει δώσει στην λεπτομέρεια η Xiaomi.

Το MIUI 10 περιέχει παραδοσιακά πολλές επιπλέον εφαρμογές που αυξάνουν την λειτουργικότητα του, όπως αυτή της διαχείρισης αρχείων.

Αντίστοιχα και η «Συλλογή» φωτογραφιών, έχει σημαντικά καλύτερη εμφάνιση και περισσότερες δυνατότητες από το Google Photos, που παρόλα αυτά υπάρχει κανονικά για όσους έχουν τις φωτογραφίες τους αποθηκευμένες στο Cloud.

Το εντυπωσιακά προσεγμένο γραφικό περιβάλλον, και η νεότερη διαθέσιμη έκδοση του Android της Google, είναι δύο σημαντικά πλεονεκτήματα του Redmi 7 σε σύγκριση με τις περισσότερες συσκευές του ανταγωνισμού του.

Σημαντικό είναι επίσης το ότι η Xiaomi έχει μια πολύ καλή παράδοση στην αναβάθμιση των συσκευών της σε νεότερες εκδόσεις, ακόμα και πολύ καιρό μετά την διάθεση τους στην αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights