Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Δοκιμάζουμε το νέο Huawei Band 3 Pro (Video Unboxing)
band 3 pro

Δοκιμάζουμε το νέο Huawei Band 3 Pro (Video Unboxing)

απο Kostas Gliatiotis

Το εντυπωσιακό P30 Lite της Huawei, είναι η επόμενη κορυφαία πρόταση της εταιρείας στην μεσαία κατηγορία τιμής. Έχουμε ήδη γνωρίσει το Smartphone στο δικό του… unboxing video, ενώ έχουμε δοκιμάσει αναλυτικά και την απόδοση της κάμερας του, και το έχουμε συγκρίνει επίσης με τον ανταγωνισμό του σε ξεχωριστά βίντεο. Στην περίοδο της προ- παραγγελίας όμως, μέχρι την επίσημη έναρξη των πωλήσεων του P30 Lite, η Huawei κάνει ένα ακόμα δώρο, αφού προσφέρει μαζί με το Smartphone, εντελώς δωρεάν και το νέο Band 3 Pro. Το Fitness band της εταιρείας έρχεται εξοπλισμένο με όλα όσα θεωρούνται πλέον “απαραίτητα” στην κατηγορία του, όπως το ενσωματωμένο GPS και η ιδιαίτερα ευχάριστη AMOLED οθόνη του.

Ετοιμάσαμε λοιπόν ένα ξεχωριστό βίντεο για το Band 3 Pro, όπου βλέπουμε αναλυτικότερα τον σχεδιασμό και τις δυνατότητες του,αλλά και το πόσο εύκολα μπορεί να το συνδέσει κανείς στο Smartphone του, που για την περίσταση είναι φυσικά το νέο P30 Lite με το οποίο και έρχεται… πακέτο.

H επικοινωνία του με το P30 Lite, αλλά και κάθε άλλο Smartphone, γίνεται μέσω της εφαρμογής Huawei Health που είναι διαθέσιμη μέσω του Play Store, αλλά και του App Store για iOS συσκευές. Το fitness band μπορεί να καταγράφει στατιστικά στοιχεία για την άθληση, τον υπνό αλλά και τους καρδιακούς παλμούς του ιδιοκτήτη του, τα οποία στην συνέχεια η εφαρμογή του Huawei Health παρουσιάζει αναλυτικά με βάση την ημερομηνία.

Το band 3 pro είναι σχεδιασμένο να μετράει την … αθλητική ζωή του ιδιοκτήτη του (και όχι μόνο), αφού μπορεί να καταγράφει τον καρδιακό παλμό, να αναγνωρίζει διαφορετικά είδη άθλησης και να καταγράφει στατιστικά στοιχεία για αυτά. Μάλιστα το Band 3 Pro είναι κατασκευασμένο να αντέχει και σε πιο “έντονες” δραστηριότητες, όπως είναι το κολύμπι, χωρίς ο ιδιοκτήτης του να φοβάται ότι θα καταστραφεί από την επαφή του με το νερό.

Η τιμή πώλησης του Band 3 Pro θα είναι επίσημα στα 79 ευρώ, ενώ όσοι προ-παραγγείλουν το P30 Lite θα είναι … διπλά τυχεροί, αφού θα αποκτήσουν μαζί και το Fitness band εντελώς δωρεάν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights