Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Camera test : Huawei P30 Lite Vs Redmi Note 7 (Video)
p30 lite

Camera test : Huawei P30 Lite Vs Redmi Note 7 (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Η επόχη που οι κάμερες με υψηλή ανάλυση άνω των 40ΜΡ θα προσφέρονται και στην μεσαία κατηγορία τιμής ήρθε, και τα δύο πρώτα Smatrphones με κάμερα ακόμα υψηλότερης ανάλυσης στα 48ΜΡ, είναι το P30 Lite της Huawei και το Redmi Note 7 της Xiaomi. Τα δύο Smartphones έχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους σε πολλούς ακόμα τομείς, διαφορές που εξετάζουμε “αναλυτικά” σε ξεχωριστό μας video

Η απόδοση που έχει όμως η βασική κάμερα των 48ΜΡ στο πίσω μέρος του P30 Lite και του Note 7 είναι αυτό που έχει το περισσότερο ενδιαφέρον, και θεωρήσαμε ότι χρίζει ξεχωριστής “δοκιμής” σε ένα ακόμα video. Οι δύο συσκευές χρησιμοποιούν και αυτές την τεχνική του Pixel Binning, ώστε να συνδυάζουν τα δεδομένα από την βασική τους κάμερα, σε φωτογραφίες με χαμηλότερη ανάλυση μεν, αλλά θεωρητικά και πρακτικά, αυξημένη ποιότητα και λεπτομέρεια.

Το P30 Lite και το Note 7 έχουν το καθένα τις δικές του επιπλέον δυνατότητες, προκειμένου να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές στην λήψη μιας φωτογραφίας. Στις επιλογές αυτές του P30 Lite περιλαμβάνεται και μια επιπλέον κάμερα με υπερ ευρυγώνιο φακό, έστω και με μειωμένη ανάλυση 8ΜΡ, μια επιλογή που δεν μπορεί να προσφέρει το Note 7, το οποίο όμως από την πλευρά του συνεχίζει να είναι σημαντικά πιο οικονομικό σε τιμή πώλησης.

Προφανώς και οι δύο συσκευές έχουν η κάθε μια τα δικά της πλεονεκτήματα συνολικά, όμως ο τομέας της φωτογραφίας έιναι αυτός στον οποίο ειδικά η Huawei προσπαθεί να δώσει ιδιαίτερη έμφαση. Το γεγονός ότι μια κάμερα με τόσο υψηλή ανάλυση και ιδιαίτερα καλή απόδοση, είναι κάτι που πλέον μπορεί να το αγοράσει κάποιος στην μεσαία κατηγορία τιμής, είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τον υποψήφιο αγοράστη. Όποια και αν είναι η επιλογή του ανάμεσα στα δύο Smartphones, οι δύο εταιρείες αξίζουν της προσοχής μας για την διάθεση τους να είναι οι πρώτες που προσφέρουν κάτι τέτοιο στο αγοραστικό κοινό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights