Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Έχουμε στα χέρια μας το νέο Galaxy A20e της Samsung (Video)
Galaxy A20e

Έχουμε στα χέρια μας το νέο Galaxy A20e της Samsung (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά το 2018, η Samsung ξεκίνησε μια δυναμική πορεία στην μεσαία κατηγορία τιμής, παρουσιάζοντας συνολικά 8 διαφορετικές συσκευές για την σειρά Galaxy A του 2019. Το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Galaxy A50 αλλά και το πιο οικονομικό Galaxy A40 ήταν οι δύο πρώτες συσκευές της νέας σειράς που ήρθαν επίσημα και στη χώρα μας, και έχουμε γνωρίσει το κάθε ένα από αυτά στο δικό του αναλυτικό Review. Το Galaxy A20e, που είναι και το αντικείμενο του συγκεκριμένου βίντεο, αποτελεί την μέχρι στιγμής οικονομικότερη πρόταση της νέας σειράς, μέχρι την έναρξη της κυκλοφορίας και του ακόμα “μικρότερου” Galaxy A10.

Στα 199 ευρώ που θα κοστίζει επίσημα στη χώρα μας το Galaxy A20e, προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα χαρακτηριστικά στα οποία μας έχει συνηθίσει η Samsung τα τελευταία χρόνια, και κάνει μια τουλάχιστον… φιλότιμη προσπάθεια να είναι ανταγωνιστικό. Η εταιρεία έχει αφαιρέσει την AMOLED οθόνη των ακριβότερων συσκευών της σειράς, και την έχει αντικαταστήσει με ένα αρκετά καλό σε απόδοση LCD Panel, που για την περίσταση, έχει διαγώνιο 5.85 ιντσών και ανάλυση 1560 x 720 pixels. Αντίστοιχα και οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος του Galaxy A20e είναι μια πιο “μικρή” έκδοση αυτών του Galaxy A40, με την βασική να έχει πλέον ανάλυση 13ΜΡ, και έναν αρκετά αποδοτικό φακό με διάφραγμα f/1.9. Η δεύτερη κάμερα είναι και εδώ πραγματικά λειτουργική, αφού έρχεται με υπερ ευρυγώνιο φακό 123 μοιρών, με χαμηλότερη όμως ανάλυση 5ΜΡ που περιορίζει τη χρησιμότητα του.

Το περίεργο είναι ότι η εταιρεία έχει διαθέσιμο και ένα “κανονικό” Galaxy A20, χωρίς το “e” δίπλα του, που έχει σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη στις 6 ίντσες, με σχεδόν όμως ίδια όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του. Στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει επίσημα τουλάχιστον, μόνο το μικότερο Galaxy A20e που αποτελεί και το αντικείμενο του συγκεκριμένου βίντεο μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights