Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Δοκιμάζουμε το νέο Galaxy A70 της Samsung (Video)
galaxy a70

Δοκιμάζουμε το νέο Galaxy A70 της Samsung (Video)

απο Kostas Gliatiotis

Μετά τα αρκετά ανταγωνιστικά Galaxy A50 και Galaxy A40, η Samsung συνεχίζει την “επίθεση” της στην μεσαία κατηγορία με δύο ακόμα συσκευές. Το Galaxy A20e που έχουμε ήδη στα χέρια μας, και ανήκει στις οικονομικότερες προτάσεις της νέας σειράς, αλλά και το επίσης νέο Galaxy A70. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το μέγεθος της οθόνης του, το τοποθετούν ακριβώς πάνω από το Galaxy A50 σε… κατάταξη, όπως και η υψηλότερη τιμή πώλησης. Στη χώρα μας επίσημα το Galaxy A70 ξεκινά να πωλείται από σήμερα, Παρασκευή 10 Μαϊου, στην τιμή των 469 ευρώ .

Το Galaxy A70 έρχεται λοιπόν με ακόμα μεγαλύτερη οθόνη 6.7 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED και εδώ, που μάλιστα έχει ενσωματωμένο αισθητήρα αποτυπωμάτων, ακριβώς όπως και αυτή του Galaxy A50. Ο αισθητήρας αυτός είναι και εδώ οπτικής τεχνολογίας, κάτι που σημαίνει ότι λειτουργεί διαφορετικά από αυτόν που έχουν τα κορυφαία Galaxy S10 και Galaxy S10+ της εταιρείας.

Μια ακόμα αλλαγή αφορά την βασική από τις τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του Galaxy Α70, η οποία έχει πλέον μεγαλύτερη ανάλυση στα 32ΜΡ με έναν φακό με διάφραγμα f/1.7 αλλά χωρίς OIS, μια έλλειψη που είναι οριακά αποδεκτή σε αυτά τα χρήματα. Η δεύτερη κάμερα έχει και εδώ υπερ ευρυγώνιο φακό 123 μοιρών και χαμηλότερη ανάλυση στα 8ΜΡ ενώ και το διάφραγμα του φακού της είναι πιο περιορισμένο στο f/2.2. Η τρίτη και τελευταία κάμερα, αναφέρεται σαν τρίτη περισσότερο για εμπορικούς λόγους, αφού δεν μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα για την λήψη φωτογραφιών. Με ανάλυση μόλις 5ΜΡ, χρησιμοποιείται μόνο για τον υπολογισμό του βάθους σε φωτογραφίες με θολό φόντο, και πάντα σε συνδυασμό με την βασική κάμερα.

Τέλος, στο εσωτερικό του Galaxy A70 βρίσκεται ο Snapdragon 675 επεξεργαστής της Qualcomm, κάτι που δεν συνηθίζει η Samsung στην Ευρωπαϊκή αγορά τα τελευταία χρόνια. Συνδυάζεται με 6 GB μνήμης RAM στην βασική έκδοση του Smartphone, αλλά και με 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Όπως πάντα, θα ακολουθήσει σε μερικές ημέρες από σήμερα και το αναλυτικό Review μας για τη συσκευή, ενώ μέχρι τότε το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί μια πρώτη γνωριμία με το νέο Galaxy A70.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights