Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 20 Lite Review : Κορυφή στην κατηγορία του

Honor 20 Lite Review : Κορυφή στην κατηγορία του

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στο εσωτερικό του Honor 20 Lite βρίσκεται μια μπαταρία με τη «συνηθισμένη» για την εταιρεία χωρητικότητα των 3.400 mAh. Προφανώς και η Honor στηρίζεται στην πολύ καλή διαχείριση ενέργειας που κάνει το EMUI 9 αλλά και τον σωστό έλεγχο των εφαρμογών που εκτελούνται, προκειμένου να πετύχει πολύ καλούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι το Smartphone μπορεί να βγάλει μια ημέρα ιδιαίτερα έντονης χρήσης, και στο τέλος αυτής να έχει περίπου ένα 20% ακόμα διαθέσιμο στη μπαταρία του. Το ποσοστό αυτό προφανώς και δεν είναι αρκετό για δεύτερη ημέρα, είναι όμως αρκετό σαν περιθώριο ασφαλείας μέχρι ο ιδιοκτήτης του να το… συνδέσει στον φορτιστή του.

Ο φορτιστής αυτός είναι τώρα ένα από τα σημαντικότερα παράπονα μας στο Honor 20 Lite, αφού χρησιμοποιεί το παλαιότερο MicroUSB αντί του σαφώς ανώτερου USB type-C που ήδη έχουν οι ακριβότερες συσκευές της εταιρείας. Θεωρούμε ότι στα 299 ευρώ πλέον είναι «απαραίτητη» η κατάργηση του MicroUSB και ελπίζουμε η Honor να το κάνει πράξη στην επόμενη συσκευή της.

Συμπέρασμα.

Το Honor 20 Lite συνεχίζει μια πολύ καλή παράδοση που έχει η εταιρεία στην δημιουργία ανταγωνιστικών προτάσεων στη μεσαία κατηγορία τιμής. Αν «αθροίσει» κανείς τα πλεονεκτήματα του, θα διαπιστώσει ότι δικαιολογεί σχεδόν πλήρως το κόστος του.

Τα 128 GB αποθηκευτικού χώρου, οι πολύ καλές επιδόσεις, οι τρεις κάμερες με απόδοση έστω και λίγο πάνω από το μέσο όρο, και ο όμορφος και «νεανικός» σχεδιασμός, είναι οι… στόχοι που ήθελε και κατάφερε να πετύχει η Honor. Είναι σίγουρο ότι ο ανταγωνισμός έχει πολλές αντίστοιχα καλές συσκευές σε αυτή την κατηγορία τιμής, όμως το Honor 20 Lite μπορεί να τις…. κοιτάει στα μάτια χωρίς κανένα πρόβλημα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights