Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y5 2019 Review : Προσιτό και καθημερινό !

Huawei Y5 2019 Review : Προσιτό και καθημερινό !

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Η 5,71 ιντσών οθόνη του Y5 2019 αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του, και  λόγω μεγέθους αλλά και λόγω της πολύ καλής απόδοσης στην πράξη. Η ονομαστική ανάλυση των 1520×720 pixels είναι ικανοποιητική, ειδικά σε μια κατηγορία που υπάρχουν ακόμα, έστω και λίγες συσκευές με ακόμα χαμηλότερη ανάλυση.

Αυτό όμως που μας εξέπληξε ευχάριστα είναι η πραγματική απόδοση του LCD Panel που έχει επιλέξει η Huawei για το Y5 2019. Σε μια κατηγορία που η οθόνη πρέπει να προσφέρει απλά τα βασικά, η συγκεκριμένη έχει χρωματική απόδοση που καλύπτει ακόμα και τις απαιτήσεις κάποιου που θέλει να βλέπει βίντεο με το Smartphone του.

Χρωματικά το Y5 2019 είναι «λογικό» χωρίς υπερβολές που θα έδειχναν και τυχόν αδυναμίες του LCD Panel, ενώ το επίπεδο φωτισμού είναι πρακτικά άριστο ακόμα και για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Μας άρεσε επίσης η μικρή αλλοίωση των χρωμάτων ακόμα και υπό γωνία,με μόνο το φωτισμό να μειώνεται αισθητά, χωρίς όμως και πάλι να δημιουργείται πρόβλημα. Οι διαθέσιμες επιλογές προσαρμογής της χρωματικής απόδοσης προσφέρονται μέσω ενός μενού που αναμενόμενα είναι παρόμοιο με αυτό παλαιότερων συσκευών της εταιρείας.

Παρόλα αυτά, είναι αρκετό για «βασικές» αλλαγές, για όσους θέλουν να φέρουν την οθόνη πιο κοντά στα μέτρα τους. Συνολικά η οθόνη του Y5 2019 είναι κάτι περισσότερο από απλά ικανοποιητική, και μας άρεσε ιδιαίτερα που η εταιρεία δεν έκανε κάποια «παραχώρηση» στον συγκεκριμένο τομέα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights