Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y5 2019 Review : Προσιτό και καθημερινό !

Huawei Y5 2019 Review : Προσιτό και καθημερινό !

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Στο πίσω μέρος του Y5 2019 υπάρχει μια μόνο κάμερα, όμως ρεαλιστικά αυτό που έχει σημασία είναι η πραγματική της απόδοση. Εδώ η Huawei έκανε ότι καλύτερο θα μπορούσε σε αυτά τα χρήματα, και η λογική ανάλυση των 13ΜΡ συνδυάζεται τουλάχιστον με ένα ιδιαίτερα «αποδοτικό» διάφραγμα με f/1.8 που αποτελεί κορυφή για αυτή την κατηγορία.

Οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει η συσκευή είναι πρακτικά ικανοποιητικές, με το χρωματικό τους εύρος να είναι ελάχιστα χαμηλότερο από ότι θα θέλαμε, χωρίς όμως να δημιουργείται πρακτικά πρόβλημα.

Από το Y5 2019 απουσιάζει αναμενόμενα η «τεχνητή νοημοσύνη» και δεν μπορεί να αναγνωρίσει το αντικείμενο ή/και το σκηνικό που βλέπει η κάμερα του. Υπάρχει παρόλα αυτά ξεχωριστό HDR Mode, που παρότι παραμένει κρυμμένο στην κατηγορία «Περισσότερα», έχει πραγματική διαφορά στις φωτογραφίες.

Το δυναμικό εύρος αυξάνεται κοντά στο όριο του Hardware, ενώ και η λεπτομέρεια κάθε φωτογραφίας είναι σημαντικά βελτιωμένη με αυτό ενεργό.

Αυτό που μας άρεσε περισσότερο όμως, και πάντα για τα δεδομένα ενός Smartphone περίπου των 100 ευρώ, είναι η απόδοση της κάμερας του σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το f/1.8 διάφραγμα του φακού της κάμερας, τη βοηθά να βγάζει αρκετά φωτεινές φωτογραφίες.

Αυτό είναι και πρακτικά το ζητούμενο από το Y5 2019, αφού ο ιδιοκτήτης του θέλει απλά να μπορεί να αποτυπώσει σε μια φωτογραφία αυτό που βλέπει και ο ίδιος. Η λεπτομέρεια είναι και εδώ αναμενόμενα χαμηλή, με μια επιπλέον «πτώση» λόγω της αφαίρεσης με επεξεργασία του ψηφιακού θορύβου.

Μας άρεσε επίσης η δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε 1080p, παρότι συνεχίζουμε να μην θεωρούμε λογική τη χρήση του .3gp σαν τη μορφή των αρχείων που αποθηκεύονται. Αυτό ομως είναι λιγότερο περιορισμός της Huawei και περισσότερο του επεξεργαστή της Mediatek στο εσωτερικό του Y5 2019.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights