Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y5 2019 Review : Προσιτό και καθημερινό !

Huawei Y5 2019 Review : Προσιτό και καθημερινό !

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό Σύστημα

Το Y5 2019 έρχεται με το Android 9 Pie της Google, και το επίσης αντίστοιχα νέο EMUI 9 γραφικό περιβάλλον της ίδιας της Huawei. Στην κατηγορία τιμής που ανήκει το Smartphone, δεν είναι ασυνήθιστο να βρίσκει κανείς συσκευές με παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της Google, κάτι που δεν ισχύει όμως για το Y5 2019.

Μπαταρία.

Στο εσωτερικό του Smartphone βρίσκεται μια μπαταρία με αρκετά “μεγάλη” χωρητικότητα 3.020 mAh, με δεδομένες πάντα και τις απαιτήσεις που έχει το υπόλοιπο Hardware από αυτή.

Η έτσι και αλλιώς χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, αλλά και η πάντα καλή διαχείριση που κάνει το EMUI 9, βοηθούν την μπαταρία να προσφέρει ιδιαίτερα καλούς χρόνους αναμονής αλλά και λειτουργίας. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, που αναζητούν ένα “απλό” τηλέφωνο για καθημερινή χρήση, θα καλυφθούν σίγουρα από τις 2 ή και λίγο περισσότερο, ημέρες χρήσης που προσφέρει η μπαταρία.

Προφανώς όμως το Y5 2019 απευθύνεται περισσότερο σε ανθρώπους μικρότερης ηλικίας, ακόμα και σαν η πρώτη τους επαφή με τον κόσμο των Smartphones. Ακόμα όμως και για αυτούς, η μπαταρία μπορεί να προσφέρει με χαρακτηριστική ευκολία μια ημέρα ιδιαίτερα “σκληρής” χρήσης.

Στο κάτω μέρος της συσκευής υπάρχει ένα MicroUSB για την φόρτιση και την επικοινωνία με τον υπολογιστή, που θεωρείται άκρως ικανοποιητικό για την κατηγορία αυτή. Η φόρτιση διαρκεί περίπου 2 ώρες με τον φορτιστή που υπάρχει στην συσκευασία, αφού αναμενόμενα και λογικά, το Y5 2019 δεν προσφέρει κάποιου είδους ταχεία φόρτιση.

Συμπέρασμα.

Η Huawei έθεσε προφανώς σαν στόχο της με το Y5 2019 να δημιουργήσει ένα οικονομικό Smartphone που να μην υστερεί σε κανέναν από τους βασικούς τομείς. Κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της με την εξωτερική του εμφάνιση, με την “δερμάτινη” αυτή επιφάνεια να μην μοιάζει με οτίδήποτε άλλο σε αυτά τα χρήματα.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τώρα, είναι ακριβώς αυτά που … πρέπει να είναι, ώστε το Smartphone να λειτουργεί καθημερινά με την απόδοση που πρέπει να έχει πλέον ακόμα και για απλή χρήση. Η πολύ καλή οθόνη, η αρκετά καλή μπαταρία και φυσικά η πιο πρόσφατη έκδοση του Android, είναι μερικά ακόμα από τα πλεονεκτήματα του.

Είναι σίγουρα θετικό το ότι η Huawei δεν “ξεχνά” την χαμηλή κατηγορία τιμής, σε αντίθεση με τον βασικότερο ανταγωνιστή της, και φροντίζει ώστε και σε αυτή να έχει το ίδιο ανταγωνιστικές προτάσεις. Το Y5 2019 αξίζει σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον όσων αναζητούν ένα οικονομικό Smartphone, και με ελάχιστες εξαιρέσεις, αποτελεί μια από τις πιο καλές επιλογές αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights