Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y5 2019 Review : Προσιτό και καθημερινό !

Huawei Y5 2019 Review : Προσιτό και καθημερινό !

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Στο εσωτερικό του Y5 2019 βρίσκεται ένας επεξεργαστής της Mediatek, και συγκεκριμένα ο Helio A22. Οι τέσσερις πυρήνες επεξεργασίας του είναι αρχιτεκτονικής Α-53 της ARM, έχουν όμως σαν «πλεονέκτημα» τους την υψηλή συχνότητα λειτουργίας τους στα 2.0 GHz.

Σε συνδυασμό με τα 2GB μνήμης RAM, η απόδοση του Helio A22 είναι ευχάριστα καλύτερη από ότι θα περίμενε κανείς με βάση τα χαρακτηριστικά του «στα χαρτιά».

Το Y5 2019 μπορεί να ανοίξει σχεδόν όλες τις εφαγμογές που είναι προ-εγκατεστημένες σε αυτό χωρίς κάποια ενοχλητική καθυστέρηση, ενώ αντίστοιχα μπορεί να καλύψει και τις απαιτήσεις των περισσότερων απο αυτές που θα εγκαταστήσει ο ιδιοκτήτης του.

Τα 2GB μνήμης RAM είναι περιοριστικός παράγοντας μόνο για όσους θέλουν να έχουν κάποιες εφαρμογές που τρέχουν μονίμως (είτε το θέλουμε είτε όχι, δυστυχώς…) όπως το Facebook, το Viber και ο Messenger. Για κάποιες από αυτές υπάρχει η λύση της Lite έκδοσης, που είναι σχεδιασμένη ακριβώς για αυτό το είδος συσκευών.

Στον τομέα των γραφικών, ο Helio A22 έχει μια PowerVR GE8300 GPU η απόδοση της οποίας είναι αναμενόμενα απλά «καλή». Το γραφικό περιβάλλον παράγεται χωρίς ενοχλητικά κολλήματα, και αυτό είναι που έχει περισσότερο σημασία σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Κάποια σχετικά απλά παιχνίδια μπορούν να παίξουν στο Y5 2019, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν έχει σχεδιαστεί για Gaming χρήση.

Στον αποθηκευτικό χώρο, υπάρχουν ονομαστικά 16GB, που παρότι «λίγα», δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προσφέρονται σε μια συσκευή που κοστίζει περίπου 100 ευρώ, μια κατηγορία στην οποία ακόμα και σήμερα μπορεί να βρει κανείς συσκευές με λιγότερο χώρο στα 8GB.

Υπάρχει φυσικά υποδοχή κάρτας μνήμης MicroSD που επεκτείνει σημαντικά τον διαθέσιμο χώρο, μέχρι και 128GB θεωρητικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights