Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Περισσότερα Huawei Smartphones θα αναβαθμιστούν σε Android Q
android q

Περισσότερα Huawei Smartphones θα αναβαθμιστούν σε Android Q

απο Kostas Gliatiotis

H λίστα με τα Smartphones της Huawei, που θα αναβαθμιστούν επίσημα σε Android Q από την εταιρεία, συνεχίζει να μεγαλώνει, επιβεβαιώνοντας παράλληλα και την “εξασφάλιση” που προσφέρει στους χρήστες της ότι αυτά θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά όπως και σήμερα.

Μετά τη σειρά P30 Pro, το Mate 20 Pro, η Huawei επιβεβαιώνει την πρόθεση της να αναβαθμίσει στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, πολλές ακόμα συσκευές. Πιο συγκεκριμένα αυτές είναι οι εξής

  • Huawei Mate 10
  • Huawei Mate 10 Pro
  • Huawei Mate 10 Porsche Design
  • Huawei Mate 20 lite
  • Huawei Mate 20 RS Porsche Design
  • Huawei Mate 20 X

Η σειρά των Mate 10  ειδικά, ήταν και συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στη χώρα μας, με το Mate 10 Pro να έιναι και το πρώτο Smartphone της εταιρείας με δυνατότητα αναγνώρισης του αντικειμένου που βλέπει η κάμερα του, και φυσικά το πρώτο Smartphone με μονάδα “τεχνητής” νοημοσύνης στο εσωτερικό του.

Αντίστοιχα, το Mate 20 Lite ήταν πριν μερικούς μήνες ένα από τα πιο δημοφιλή Smartphones στην μεσαία κατηγορία τιμής, και είναι αναμενόμενο για την Huawei να θέλει να υποστηρίξει με την συγκεκριμένη αναβάθμιση μια τόσο επιτυχημένη συσκευή. Τα Mate 20 X και Mate 20 RS Porsche Design, δυστυχώς δεν ήρθαν επίσημα στη χώρα μας.

Συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή για το πότε θα αναβαθμιστεί κάθε μια από αυτές τις συσκευές, σε κάθε περίπτωση όμως, η “δέσμευση” της εταιρείας είναι ένα σημαντικό βήμα. Δεν θα πρέπει εδώ να ξεχνάμε ότι και η Google δεν έχει κάνει ακόμα διαθέσιμη την τελική έκδοση του Android Q ενώ δεν είναι καν γνωστή και η εμπορική ονομασία που αυτό θα έχει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights