Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Night Mode στην κάμερα του Galaxy A50
A50

Night Mode στην κάμερα του Galaxy A50

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung φαίνεται ότι συνεχίζει να βελτιώνει την πολιτική της στον τομέα των αναβαθμίσεων των συσκευών της, και της προσθήκης νέων δυνατοτήτων σε αυτές. Το Galaxy A50 είναι η επόμενη συσκευή της εταιρείας, που μέσω αναβάθμιση λογισμικού, αποκτά ξεχωριστό Night Mode στην εφαρμογή της κάμερας, μαζί με αρκετές ακόμα βελτιώσεις.

Η αναβάθμιση ξεκίνησε να διατίθεται από την Ινδία, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα δεν έχει φτάσει την Ευρώπη και τη χώρα μας. Με δεδομένο όμως το ότι η έκδοση του Galaxy A50 που κυκλοφορεί στην Ινδία είναι ίδια με αυτή της Ευρώπης, η διάθεση της δεν πρόκειται να καθυστερήσει ιδιαίτερα.

Στην λίστα με τις αλλαγές που περιλαμβάνει, αναφέρονται γενικότερα “βελτιώσεις” στην κάμερα, οι οποίες περιλαμβανουν και το Night mode σύμφωνα με όσους την έχουν ήδη εγκαταστήσει. Προς το παρόν τουλάχιστον φαίνεται να λειτουργεί μόνο με τη βασική κάμερα του Galaxy A50 και όχι και με αυτή με τον υπερ ευρυγώνιο φακό. Αυτός είναι ένας περιορισμός που ισχύει και στο ακριβότερο Galaxy A80, και μόνο η σειρά Galaxy S10 έχει τη δυνατότητα χρήσης του Night Mode και με τη δεύτερη αυτή κάμερα.

Μαζί με τις αλλαγές στην κάμερα, η αναβάθμιση φέρνει ακόμα το QR Code Scanner που επίσης έχουν αποκτήσει πολλές συσκευές της εταιρείας με αναβάθμιση το προηγούμενο διάστημα. Περιλαμβάνει επίσης βελτιώσεις στην λειτουργία του Wi-fi, αλλά και την νεότερη ενημέρωση ασφαλειας της Google.

Όπως σε κάθε περίπτωση έτσι και εδώ, η διάθεση της νεότερης έκδοσης είναι σταδιακή, κάτι που σημαίνει οτι θα χρειαστεί μερικές ημέρες ακόμα μέχρι να φτάσει στην Ευρώπη, και στην συνέχεια και στις συσκευές που έχουν πουληθεί επίσημα στη χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights