Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Note 10 Plus Review : Το καλύτερο στο είδος του

Samsung Galaxy Note 10 Plus Review : Το καλύτερο στο είδος του

απο Kostas Gliatiotis

Βίντεο.

Οι δυνατότητες που έχει το Galaxy Note 10+ στον τομέα της εγγραφής βίντεο είναι τόσες πολλές που πραγματικά αξίζουν το δικό του ξεχωριστό άρθρο. Αρχικά το Smartphone είναι από τα λίγα που μπορεί να καταγράψει βίντεο σε ανάλυση 4Κ και με τις τρεις καμερες του, και μάλιστα να αλλάζει από την μια στην άλλη ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγγραφής.

Εξαίρεση αποτελεί η εγγραφή σε 4Κ με 60 καρέ το δευτερόλεπτο, που είναι διαθέσιμη μόνο για την βασική κάμερα. Η Samsung έχει σχεδιάσει ένα ξεχωριστπο Super Steady Mode, που γράφει βίντεο με την Ultra wide κάμερα, και προσφέρει καταπληκτικά επίπεδα σταθεροποίησης της εικόνας. Εδώ η εγγραφή υποστηρίζεται μόνο σε 1080p, αν και αυτό δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικός περιορισμός.

Η ηλεκτρονική σταθεροποίηση του πλάνου είναι διαθέσιμ και σαν απλή ρύθμιση στο μενού της κάμερας, και λειτουργεί σε συνδυασμό με το OIS που έτσι και αλλιώς έχει η βασική κάμερα και αυτή με το 2Χ οπτικό Zoom. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι η Samsung είναι από τις λίγες εταιρείες που χρησιμοποιούν το OIS ακόμα και αυτόνομα χωρίς ηλεκτρονική σταθεροποίηση, αν ο χρήστης του Galaxy Note 10+ επιλεξει να την απενεργοποιήσει για να μεγαλώσει το πλάνο.

Τέλος, ακόμα και αν δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα πρακτική, υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε HDR10+, που είναι περισσότερο χρήσιμη με τη βασική κάμερα που έχει και το καλύτερο δυναμικό εύρος. Προφανώς υπάρχει και η δυνατότητα κωδικοποίησης των βίντεο σε H265/HEVC, που παράγει αρχεία με μικρότερο μέγεθος για κάθε λεπτό εγγραφής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights