Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Note 10 Plus Review : Το καλύτερο στο είδος του

Samsung Galaxy Note 10 Plus Review : Το καλύτερο στο είδος του

απο Kostas Gliatiotis

Mπαταρία.

Το Galaxy Note 10+ έχει στο εσωτερικό του μια σχετικά μεγάλη μπαταρία με χωρητικότητα 4.300 mAh. Το σχετικά μεγάλη είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τη Samsung, που τα τελευταία χρόνια απέφευγε να τοποθετήσει μεγάλες μπαταρίες στις συσκευές της.

Ο χρόνος λειτουργίας που προσφέρει η μπαταρία, είναι ανάλογος του τι ακριβώς κάνει ο ιδιοκτήτης του με το Galaxy Note 10+. Οι πιο απαιτητικοί, θα εκτιμήσουν το ότι η μπαταρία μπορεί να τους κρατήσει μια ολόκληρη ημέρα, χωρίς να αδειάσει στη μέση αυτής. Το πόσο … αργά το βράδυ θα αδειάσει, εξαρτάται από το είδος χρήσης, όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι το εργάσιμο κομμάτι της ημέρας «βγαίνει» χωρίς πρόβλημα.

Οι βελτιστοποιήσεις που έχει κάνει η Samsung στο λειτουργικό σύστημα, και ο τρόπος που αυτό μπορεί να διαχειρίζεται τις εφαρμογές, είναι περισσότερο χρήσιμα σε όσους είναι λιγότερο απαιτητικοί από το Galaxy Note 10+. Σε αυτή την περίπτωση, η μπαταρία μπορεί να βγάλει έως και 2 ημέρες λογικής χρήσης, ένα αποτέλεσμα που για χρόνια δεν μπορούσε να «πετύχει» κάποιο Smartphone της Samsung.

Αυτό όμως που έχει βελτιώσει σημαντικά η εταιρεία, και διαφημίζει αναλόγως, είναι ο ρυθμός με τον οποίο μπορεί να γεμίσει την μπαταρία του το Galaxy Note 10+. Η φόρτιση μπορεί να γίνει με 25W και τον φορτιστή που υπάρχει στην συσκευασία του, αλλά και ακόμα πιο γρήγορα με τον έξτρα φορτιστή που μπορεί να παρέχει έως και 45W ενέργειας.

Παρότι στα χαρτιά η φόρτιση με 25W δείχνει «λίγη» σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό του Galaxy Note 10+, η Samsung εδώ δείχνει ότι η θεωρία πάντα απέχει από την πράξη. Το Smartphone μπορεί να διατηρεί τον πιο γρήγορο ρυθμό φόρτισης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από κάθε άλλη συσκευή της αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι εκεί που κάθε άλλο Smartphone μειώνει τον ρυθμό φόρτισης όσο πλησιάζει η μπαταρία στο να γεμίσει, το Galaxy Note 10+ συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό.

Το αποτέλεσμα είναι να μπορεί να γεμίσει πλήρως την μπαταρία των 4.300 mAh σε 65 λεπτά από πλήρως άδεια, ένα αποτέλεσμα που κάποιες συσκευές θέλουν φορτιστές των 40W για να το πετύχουν.

Συμπέρασμα.

Το ερώτημα που θέσαμε στην αρχή του Review ήταν κατά πόσο υπάρχει ακόμα θέση στην αγορά για ένα Smartphone σαν το Galaxy Note 10+. Η απάντηση είναι απλά ότι δημιουργεί τη δική του θέση, σε μια κατηγορία που κατά παράδοση αυτό έχει ξεκινήσει.

Σε μια εποχή που η μεγάλη οθόνη δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, το Galaxy Note 10+ την συνδυάζει με την καλύτερη δυνατή απόδοση. Η πρακτικότητα που προσφέρει συνολικά το Smartphone, είναι επίσης κάτι χρήσιμο στο κοινό που απευθύνεται.

Ακόμα και αν στον τομέα της φωτογραφίας απέχει ακόμα λίγο από τις καλύτερες προτάσεις του ανταγωνισμού, η διαφορά είναι πλέον πολύ μικρή για να έχει σημασία. Συνολικά η Samsung φαίνεται ότι ακόμα γνωρίζει πως να προσφέρει κάτι αρκετά μοναδικό όπως το Galaxy Note 10+, έστω και αν πλέον τα χρήματα που κοστίζει είναι αδικαιολόγητα πολλά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights