Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iPhone 11 Pro Hands-on Video

Apple iPhone 11 Pro Hands-on Video

απο Kostas Gliatiotis

Το iPhone 11 αποτελεί την οικονομικότερη (σχετικά πάντα…) πρόταση της Apple για όσους απλά θέλουν να έχουν μια συσκευή της εταιρείας με όλες τις νεότερες διαθέσιμες δυνατότητες. Το iPhone 11 Pro Max, εκτός από την υπερβολική ονομασία του, είναι και το καλύτερο αλλά και μεγαλύτερο Smartphone που θα έχει διαθέσιμο η εταιρεία για τους επόμενους μήνες στην αγορά. Καπου στη… μέση, υπάρχει και το “απλό” iPhone 11 Pro, που παρά την ονομασία του, αποτελεί την λογική συνέχεια των iPhone X πριν δύο χρόνια, και του iPhone XS πριν ένα περίπου χρόνο.

Αυτό που διαχωρίζει το iPhone 11 Pro από την μεγαλύτερη “Max” έκδοση του, είναι ουσιαστικά το μέγεθος του. Αυτό το μικρότερο μέγεθος, σημαίνει ότι έχει αντίστοιχα και μια μικρότερη οθόνη, αλλά και μπαταρία στο εσωτερικό του. Ακριβώς όμως επειδή η οθόνη του έχει ένα πιο λογικό μέγεθος στις 5.8 ίντσες, είναι και μια συνολικά πολύ πιο πρακτική συσκευή σε καθημερινή χρήση, για ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, γνωρίζουμε μαζί το νέο iPhone 11 Pro και έχουμε μια πρώτη εικόνα για το τι προσφέρει στην πράξη το Smartphone, αλλά και για το κατά πόσο όντως διαφέρει από τον μεγαλύτερο αδερφό του. Αυτό που ισχύει και σε αυτή την περίπτωση, είναι ότι το iPhone 11 Pro κρύβει στο εσωτερικό του τον ίδιο εντυπωσιακό και πανίσχυρο A13 επεξεργαστή της Apple, ενώ έχει και τις ίδιες ακριβώς κάμερες στο πίσω μέρος του.

Οι κάμερες αυτές τώρα, έρχονται σε αυτή την περίεργη διάταξη που παρόλα αυτά είναι σημαντικά πιο “όμορφη” από κόντα σε σύγκριση με τις φωτογραφίες. Η βασικότερη προσθήκη που έχει κάνει η Apple, είναι η τρίτη κάμερα με τον υπερ ευρυγώνιο φακό. Η εταιρεία έχει φροντίσει ομως ώστε και οι τρεις κάμερες να παράγουν όσο το δυνατόν πιο “όμοιες” φωτογραφίες σε ποιότητα αλλά και σε χρώμα. Το δεύτερο ειδικά, είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να το βρει κανείς σε συσκευές του ανταγωνισμού του.

Μέχρι το αναλυτικό μας Review σε μερικές ημέρες από σήμερα, το συγκεκριμένο βίντεο είναι μια σχετικά σύντομη πρώτη γνωριμία μας με το iPhone 11 Pro και τις πραγματικά πολλές δυνατότητες του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights