Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Tab S6 Review : Το καλύτερο Android Tablet

Samsung Galaxy Tab S6 Review : Το καλύτερο Android Tablet

απο Kostas Gliatiotis

H αγορά των Tablets είναι δεδομένο ότι δεν έχει «ξεφύγει» ακόμα από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα συνεχώς χαμηλοτερων πωλήσεων, δείχνει να βελτιώνεται έστω και με πολύ αργό ρυθμό.

Μια από τις εταιρείες που ποτέ δεν έπαψαν να «πιστέυουν» σε αυτή, έστω και με προσαρμογή στο πόσα Tablets έχει διαθέσιμα στην αγορά, είναι σαφώς η Samsung. Μάλιστα θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι από τις ελάχιστες που συνεχίζουν να κατασκευάζουν κορυφαία σε δυνατότητες αλλά και αντίστοιχα πολύ ακριβά, Android Tablets.

Το νεότερο από αυτά, που επιβεβαιώνει την θέληση της εταιρείας να παραμείνει σε αυτή την κατηγορία τιμής, είναι το σε όλα καταπληκτικό Galaxy Tab S6. Για μια ακόμα φορά η Samsung χρησιμοποιεί ότι καλύτερο έχει στη διάθεση της προκειμένου να δημιουργήσει ένα όντως αποδοτικό και πολυτελές «μηχάνημα» που όμως καταλήγει να είναι και ιδιαίτερα ακριβό.

Αν τελικά έχει νόημα να αγοράσει κάποιος ένα Tablet αυτού του είδους, και αν μπορεί να εκμεταλλευτεί πρακτικά αυτά που πρσσφέρει, στην καθημερινή του συμβίωση με αυτό, είναι το ερώτημα που θέτουμε στο συγκεκριμένο Review.

Σχεδιασμός.

Αν μπορούμε να πούμε κάτι με απόλυτη σιγουρία για το Galaxy Tab S6 είναι ότι η Samsung προσπαθησε ιδιαίτερα προκειμένου να είναι εντυπωσιακό, πολυτελές αλλά και ποιοτικό σε ότι αφορά τον σχεδιασμό και την κατασκευή του.

Ολόκληρη η επιφάνεια του Tablet με εξαίρεση την οθόνη του, είναι κατασκευσμένη από ένα «μονοκόμματο» πλαίσιο από αλουμίνιο. Το επίπεδο στιβαρότητας αλλά και αίσθησης ενός άριστα συναρμολογημένου μηχανήματος που προσφέρει η συγκεκριμένη επιλογή της εταιρείας, είναι πολύ δύσκολο να μεταφερθεί σε κείμενο.

tab s6

Ταυτόχρονα, και παρά τις εντυπωσιακές δυνατότητες που κρίβει το Hardware στο εσωτερικό του, το Galaxy Tab S6 είναι και αστεία λεπτό. Μάλιστα βρεθήκαμε αρκετές φορές να… θαυμάζουμε το πόσο λεπτό  είναι, αλλά και πόσο εύκολο να το κρατά κανείς στα χέρια του για μεγάο χρονικό διάστημα.

Σε αυτό συμβάλει ιδιαίτερα και το αντίστοιχα απίστευτα χαμηλό του βάρος, πάντα φυσικά για τα δεδομένα ενός Tablet με οθόνη 10.5 ιντσών και κατασκευή από αλουμίνιο Το βάρος αυτό είναι τόσο χαμηλό, που μπορεί κανείς να κρατήσει το Galaxy Tab S6 με το ένα χέρι, ακόμα και για αρκετή ώρα ώστε να δει σε αυτό μια ολόκληρη ταινία.

tab s6

Στο πρακτικό κομμάτι τώρα, παρά  αυτή την οθόνη των 10.5 ίντσων, το Galaxy Tab S6 είναι και αισθητά μικρότερο σε συνολική επιφάνεια, στην κυριολεξία από κάθε άλλο Tablet που υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά. Αυτό περιλαμβάνει ακόμα και τα Ipad Pro της Apple, που διατηρούσαν την πρώτη θέση σε αυτόν τον τομέα.

Βρεθήκαμε να μπορούσε να κουβαλήσουμε σε καθημερινή βάση το Galaxy Tab S6 ακόμα και σε τσάντα ή και … σκέτο, με άνεση και ευκολία που σε κάνουν να το εκτιμήσεις απλά και μόνο για αυτόν τον λόγο.

tab s6

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι παρά τον περιορισμό των εξωτερικών διαστάσεων του, το Galaxy Tab S6 έχει συνολικά… τέσσερα ιδιαίτερα δυνατά σε απόδοση ηχεία. Μάλιστα με την Samsung να έχει στην κατοχή της πλέον την Harman/Kardon και την θυγατρική της AKG, έχει φροντίσει ώστε τα ηχεία να είναι ρυθμισμένα από αυτή  για πραγματικά εντυπωσιακή ποιότητα ήχου. Το tablet έχει αρκετή ένταση ώστε να μπορεί κάποιος να δει μια ταινία σε περιβάλλον με σχετικό θόρυβο, αν προφανώς δεν τον ενοχλεί να… ακουν και οι άλλοι.

tab s6

Μπορεί το Galaxy Tab S6 να είναι ιδιαίτερα ακριβό , ακόμα και στην απλή έκδοση με υποστηρίξη για wi-fi δίκτυα μόνο, καταφέρνει όμως να δείχνει ότι «αξίζει» τα χρήματα του με τρόπο που κανένα άλλο Android Tablet δεν το καταφέρνει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights