Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Tab S6 Review : Το καλύτερο Android Tablet

Samsung Galaxy Tab S6 Review : Το καλύτερο Android Tablet

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Όσο οι συνολικές διαστάσεις και ο σχεδιασμός του Galaxy Tab S6 είναι ασυνήθιστα για ένα Android tablet, αυτό που είναι πραγματικά μοναδικό, είναι η καταπληκτική του οθόνη.

Η Samsung έχει επιλέξει και εδώ όπως και στο Tab S5e, ένα AMOLED Panel, με μοναδική χρωματική απόδοση. Μάλιστα τεχνικά αλλά και πρακτικα, η οθόνη του Galaxy Tab S6 είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή, αλλά και ενεργειακά αποδοτική.

tab s6

Μαζί με την μοναδική αυτή χρωματική απόδοση, η οθόνη έχει και ιδιαίτερα υψηλή ανάλυση που φτάνει τα 2560 x 1600 pixels. Είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς σε κείμενο ή ακόμα και να δειξει σε φωτογραφίες, το πόσο μοναδικός είναι ο συνδυασμός της AMOLED τεχνολογίας και της υψηλής αυτής ανάλυσης.

Η προβολή ταινιών και κάθε είδους περιεχομένου πολυμέσων είναι μια απολαυστική εμπειρία στην οθόνη του Galaxy Tab S6. Ακόμα όμως και το φόντο στην οθόνη αναμονής, αν είναι μια εικόνα με ζωντανά και έντονα χρώματα, σε κάνουν να θέλει να «ξυπνάς» την οθόνη απλά και μόνο για να την… χαζέψεις.

Αν όλα αυτά δεν είναι… αρκετά, τα πλεονεκτήματα της οθόνης του Galaxy Tab S6 προφανώς και δεν τελειώνουν εδώ. Αρχικά, ειναι ένα από τα ελάχιστα Tablets που υποστηρίζουν την προβολή HDR περιεχομένου, το οποίο περιλαμβάνει και όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες, όπως το Youtube αλλά και το Netflix.

Για να ακολουθήσει την εποχή του ομως το Galaxy Tab S6 έχει και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο. Με αυτόν τον τρόπο ο ιδιοκτήτης του χρειάζεται απλά να πιέσει στο συγκεκριμένο σημείο για να την ξεκλειδώσει.

tab s6

Ο αισθητήρας είναι οπτικής τεχνολογίας, κάτι που σημαίνει ότι διαφέρει από αυτόν των κορυφαίων Galaxy S10 και Note 10 της εταιρείας. Παρόλα αυτά, είναι ευτυχώς διαφορετικός και από τον απλά μέτριο σε ταχυτητα και αξιοπιστία οπτικό αισθητήρα των Galaxy A50, A70 και A80. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι λειτουργεί αξιόπιστα, και αρκετά γρήγορα ώστε να μην είναι… ενοχλητικός.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights