Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Tab S6 Review : Το καλύτερο Android Tablet

Samsung Galaxy Tab S6 Review : Το καλύτερο Android Tablet

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Παρά το σχετικά περιορισμένο μέγεθος αλλά και το σίγουρα περιορισμένο πάχος του, το Tab S6 “χωράει” στο εσωτερικό του μια μπαταρία με χωρητικότητα 7.040 mAh. Η απόδοση της μπαταρίας αυτής όμως, θα θέλαμε να είναι αρκετά καλύτερη στην πράξη. Το Tablet προσφέρει αρκετά καλούς χρόνους λειτουργίας, και μπορεί να βγάλει αρκετές ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής ταινιών, Browsing αλλά και Gaming σε σχετικά απαιτητικά παιχνίδια.

Αυτό που δεν μπορεί να κάνει όμως το Tab S6 είναι να παραμείνει ενεργό για μεγάλο χρονικό διάστημα όταν ο χρήστης του δεν “ασχολείται” με αυτό. Στο χρονικό διάστημα που το είχαμε στην κατοχή μας, το Tablet χρειαζόταν φόρτιση κάθε δύο περίπου ημέρες, ακόμα και αν δεν είχαμε ασχοληθεί ιδιαίτερα μαζί του. Αυτό σημαίνει ότι σε κατάσταση αναμονής, το Tab S6 δεν διαρκεί περισσότερο από ένα σύγχρονο Smartphone, κάτι σχετικά… ανεξήγητο με δεδομένη τη χωρητικότητα της μπαταρίας στο εσωτερικό του.

Παρόλα αυτά, το λειτουργικό σύστημα περιλαμβάνει ακριβώς τις ίδιες επιλογές διαχείρισης ενέργειας με τα Smartphones της εταιρείας, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί σίγουρα θετικό. Με αυτόν τον τρόπο ο ιδιοκτήτης του ελέγχει πλήρως τις εφαρμογές που ‘τρέχουν” ακόμα και με το Tab S6 σε αναμονή, ενώ μπορεί να αφήσει το ίδιο το Tablet να τον ενημερώνει αν κάποια από αυτές έχει αυξημένη κατανάλωση ενέργειας.

Επίσης, ιδιαίτερα πρακτική και χρήσιμη, είναι η ταχεία φόρτιση που υποστηρίζει το Tab S6. Σε μια τόσο μεγάλη μπαταρία, κάθε άλλη λύση θα είχε σαν αποτέλεσμα ενοχλητικά μεγάλη διαδικασία μέχρι την πλήρη φόρτιση της. Ακόμα και με τον φορτιστή των 18W που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, το Tablet θέλει περίπου 2.5 ώρες για να γεμίσει πλήρως τη μπαταρία του, χρόνος όμως που θεωρείται ιδανικός με δεδομένη τη χωρητικότητα της.

Συμπέρασμα.

Το Tab S6 είναι ένα ακριβό Tablet. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ισχυριστεί κανείς το αντίθετο ή και να πείσει κάποιον για αυτό. Η αλήθεια είναι ότι κοστίζει περισσότερα χρήματα από ένα κορυφαίο Smartphone είτε της Samsung είτε και κάποιας άλλης εταιρείας. Σε αυτά τα χρήματα όμως, προσφέρει κάτι πρωτόγνωρο στον κόσμο των Android Tablets.

¨Εχει την πολυτέλεια στην κατασκευή, και το συνολο των χαρακτηριστικών που πρέπει, ώστε να είναι και ο μοναδιός αξιόλογος ανταγωνιστής των κορυφαίων iPad και ειδικά των iPad Pro της Apple. Κάποιος που αναζητά ένα Tablet για να κάνει κάθε είδους εργασία με αυτό, και για κάποιο λόγο δεν θέλει να επιλέξει μια λύση της Αμερικανικής εταιρείας, θα βρει το Tab S6 σαν την μοναδική εναλλακτική που πραγματικά αξίζει τον κόπο.

tab s6

Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία έχει καταφέρει να δικαιολογήσει από την πλευρά της, σχεδόν πλήρως τα χρήματα που κοστίζει το Tab S6, τουλάχιστον τεχνολογικά αλλά και με την πολυτέλεια και την ποιότητα του. Η έκδοση με υποδοχή για κάρτες SIM, ίσως είναι ιδιαίτερα ακριβή, αυτή με υποστήριξη για Wi-fi δίκτυα μόνο, είναι οριακά αποδεκτή για όσους αναζητούν ένα Tablet σε αυτή την κατηγορία τιμής.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights