Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Tab S6 Review : Το καλύτερο Android Tablet

Samsung Galaxy Tab S6 Review : Το καλύτερο Android Tablet

απο Kostas Gliatiotis

S-Pen

Αυτό όμως που κάνει την οθόνη του Galaxy Tab S6 να ξεχωρίζει είναι η υποστήριξη του S-Pen σαν γραφίδα για την πλοήγηση σε αυτή και όχι μόνο. Ακριβώς όπως και στα Smartphones της σειράς note, τα Galaxy Tab S έχουν εδώ και μερικά χρόνια αντίστοιχη υποστήριξη.

Το S-Pen είναι σχεδιασμένο από την αρχή, και σημαντικά διαφορετικό από το συνηθισμένο σε μέγεθος αλλά και χρηστικότητα. Αρχικά θυμίζει περισσότερο ένα κανονικό «στυλό»,κάτι που το κάνει να είναι πιο φυσικό στο χέρι αλλά και πολύ πιο πρακτικό.

tab s6

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην χωράει στο εσωτερικό του Galaxy Tab S6, αφού είναι συνολικά λίγο πιο… παχύ από το ίδιο το Tablet. Επειδή έχει όμως μπαταρία στο εσωυερικό του, είναι σχεδιασμένο να φορτίζει απλά με το να ακουμπά στο πίσω μέρος του Galaxy Tab S6, σε συγκεκριμένη «εσοχή» που υπάρχει για αυτόν τον σκοπό.

tab s6

Το S-Pen διατηρείται με μαγνήτη στη σωστή θέση, ο οποίος θα θέλαμε όμως να είναι λίγο πιο ισχυρός ώστε να το κρατάει πιο σταθερό.

Οι δυνατότητες που προσφέρει το S-Pen είναι αντίστοιχες με αυτές του νεότερου και καλύτερου Galaxy Note 10. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από σύνδεση μέσω Bluetooth για τον χειρσμό του Galaxy Tab S6 από μακρία, περιλαμβάνει και γυροσκόπιο που το κανει να αναγνωρίζει συγκεκριμένες κινήσεις και να τις μεταφράζει σε εντολές.

Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι ότι το S-pen αυξάνει πραγματικά τη χρηστικότητα του Galaxy Tab S6, ενώ σε συγκεκριμένα σενάρια χρήσης είναι πραγματικά ιδανικό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights