Αρχικη ΦΗΜΕΣ AirPods Pro: Έρχονται στα 250 δολάρια!

AirPods Pro: Έρχονται στα 250 δολάρια!

απο John Leondaris

Στις αρχές του μήνα, μάθαμε πως η Apple ετοιμάζει νέα AirPods με λειτουργία ακύρωσης θορύβου. Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο in2mobile.gr, η πληροφορία διέρρευσε στην beta του iOS 13.2. Τα νέα AirPods όπως όλα δείχνουν, θυμίζουν κάτι ανάμεσα στον γνωστό AirPod σχεδιασμό και στα κλασικά iPod in-ear ακουστικά.

Τώρα, η China Economic Daily, δίνει ορισμένες περαιτέρω λεπτομέρειες για τη συσκευή. Τα AirPods Pro αναμένεται να κοστίσουν 250 δολάρια. Βέβαια, η Apple θα εξακολουθήσει να κυκλοφορεί τα κανονικά AirPods. Όμως, η νέα Pro έκδοση θα αποτελεί μια ακόμη εναλλακτική όπως συμβαίνει με τα iPhone 11 και 11 Pro.

AirPods Pro

Η Apple ακόμη δεν έχει ανακοινώσει κάποιο event για την παρουσίαση των νέων ακουστικών της. Επομένως, δεν αποκλείεται τα νέα AirPods Pro να ανακοινωθούν μέσω ενός δελτίου τύπου όπως συνέβη με τα AirPods δεύτερης γενιάς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights