Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 7.2 Review : Σχεδόν πετυχαίνει το στόχο του

Nokia 7.2 Review : Σχεδόν πετυχαίνει το στόχο του

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής μνήμη.

Για όλα τα «καλά» του Nokia 7.2 στον τομέα του σχεδιασμού, της κάμερας αλλά και της πολύ καλής του οθόνης, θα υπάρχει πάντα ένα θέμα με τον επεξεργαστή που βρίσκεται στο εσωτερικό του.

Περισσότερο από ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του, ο Snapdragon 660 δεν είναι πλέον κάτι ιδιαίτερο σε απόδοση. Μάλιστα σε περίπου τα ίδια χρήματα, ακόμα και η Samsung έχει πλέον διαθέσιμο το Galaxy A70 με τον σημαντικά ισχυρότερο Snapdragon 675 στο εσωτερικό του.

Η απόδοση του SD660 σε καμία περίπτωση δεν «δυσκολεύει» την καθημερινή χρήση του Nokia 7.2, δεν εξασφαλίζει όμως την καλή απόδοση σε βάθος χρόνου που θα έπρεπε να έχει το Smartphone.

Τα 6GB μνήμης RAM στην καλύτερη και μεγαλύτερη έκδοση με 128GB που θα είναι επίσημα διαθέσιμη στη χώρα μας, μαζί με το Stock Android που «τρέχει» το Nokia 7.2 κάνουν το τελικό αποτέλεσμα να είναι σίγουρ αποδεκτό.

Σε σχεδόν καμία περίπτωση δεν πρόκειται ο χρήστης του να νιώσει ότι δυσκολεύεται να κάνει κάτι, αρκεί να θυμάται πάντα ότι πρόκειται για μια συσκευή της μεσαίας κατηγορίας τιμής.

Η απόδοση της GPU του Snapdragon 660 είναι ίσως μεγαλύτερο «πρόβλημα» σε μια κατηγορία που πλέον προσφέρει μερικές ενδιαφέρουσες και καλές λύσεις ακόμα και για Gaming. Η Adreno 512 έχει οριακά την απόδοση που χρειάζεται ώστε στην ανάλυση της οθόνης του Nokia 7.2 να παράγει τα πάντα χωρίς προβλήματα.

Η καλή συμβατότητα εφαρμογών αλλά και παιχνιδιών με Hardware της Qualcomm επιτρέπουν στο Nokia 7.2 να παίζει και απαιτητικά παιχνίδια όπως το νέο Call Of Duty Mobile. Για καλή απόδοση είναι υποχρεωτική η επιλογή των χαμηλότερων ρυθμίσεων ποιότητας σε παιχνίδια αυτου του είδους, κάτι όμως που δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό.

Όπως ήδη αναφέραμε το Nokia 7.2 έρχεται με 128GB αποθηκευτικού χώρου, στην έκδοση που θα είναι επίσημα διαθέσιμη στη χώρα μας.

Το Nokia 7.2 έχει κανονικά υποδοχή και για κάρτες μνήμης microSD. Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι το διαφορετικό από το συνηθισμένο, “συρταράκι” που δέχεται την κάρτα SIM. Για να το ανοίξει κάποιος, χρειάζεται συγκεκριμένα το “εργαλείο” που έχει το SMartphone στη συσκευασία του, αφού είναι μεγαλύτερο από το συνηθισμένο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights