Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Επιδιώκει να προμηθεύσει φέτος την αγορά με 270εκ. smartphones!

Huawei: Επιδιώκει να προμηθεύσει φέτος την αγορά με 270εκ. smartphones!

απο John Leondaris

Όπως σας ενημερώσαμε στο in2mobile.gr, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Huawei ανακοίνωσε από τα κοινωνικά δίκτυά της ότι έχει κυκλοφορήσει στην αγορά το 2019, 200 εκατομμύρια smartphones. Μάλιστα, κατάφερε να σημειώσει αυτόν τον αριθμό, 64 ημέρες νωρίτερα από ό,τι το 2018. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όλα αυτά διαδραματίζονται ενώ είναι εν εξελίξει ο εμπορικός πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας. H κινέζικη εταιρία Huawei δε θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη. Επί της ουσίας η εταιρία έχει μετατραπεί σε όμηρο των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο χωρών. Παρ’ όλα αυτά, η Huawei έχει επιδιώξει να διευρύνει ακόμη περισσότερο το μερίδιό της στην αγορά των smartphone. Θετικά επιδρούν προς αυτήν την κατεύθυνση και οι μεγάλες εκπτώσεις στην Κίνα, απ’ όταν κυκλοφόρησαν τα Mate 30 και Mate 30 Pro.

Huawei

Υπενθυμίζουμε, πως λόγω της απαγόρευσης των ΗΠΑ, το Mate 30 δε διαθέτει τα GMS. Παρ’ όλα αυτά, άμεσος στόχος της εταιρίας είναι η ενίσχυση των δικών της Huawei Mobile Services. Αναλυτικό review για τις κορυφαίες κάμερες του συγκεκριμένου κινητού θα βρεις εδώ.

Ren Zhengfei: Θα προμηθεύσουμε την αγορά φέτος με 270εκ. smartphones!

Ο Founder της Huawei, Ren Zhengfei, αποκάλυψε στα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης ότι η Huawei αναμένει να στείλει 270 εκατομμύρια smartphones αυτό το έτος. Μιλάμε για 20 εκατομμύρια περισσότερα από ό,τι αρχικά εικαζόταν από τους αναλυτές.

Το 2016, η Huawei ισχυρίστηκε με θαρραλέο τρόπο ότι μέχρι το 2021 θα έχει γίνει το πρώτο smartphone brand στον κόσμο. Εάν, λοιπόν, η εταιρία καταφέρει να φτάσει τον προαναφερθέντα αριθμό των 270 εκατομμυρίων μέσα στο 2019, ίσως η Huawei να μπορέσει τελικά να φτάσει τον αρχικό της στόχο. Από την άλλη, η Samsung το 2018 προμήθευσε την αγορά με 290 εκατομμύρια smartphones.

Το Huawei Mate 30 είναι μια εξαιρετικά δυνατή συσκευή. Θα θέλαμε, λοιπόν, να έχουμε αυτήν την τεχνολογία διαθέσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέχρι τώρα, όπως ήδη αναφέραμε, έρχεται χωρίς υπηρεσίες της Google, λόγω της απαγόρευσης των ΗΠΑ. Αυτό, αποτελεί ένα ισχυρό πλήγμα, τουλάχιστον για τις περισσότερες δυτικές αγορές.

Για το τέλος του έτους, η Huawei έχει ετοιμάσει ένα ακόμη δυνατό χαρτί. Πρόκειται για το την αναδιπλούμενο Mate X. Τέλος, να αναφέρουμε ότι έρχονται δύο από τους πιο καθοριστικούς και μήνες του χρόνου. Αυτό γιατί  χαρακτηρίζονται από έντονη κινητικότητα στον τομέα των αγορών. Επομένως, η εταιρία θα μπορούσε ίσως στο διάστημα αυτό να δει τις προβλέψεις για τις πωλήσεις της να γίνονται πραγματικότητα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights