Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony Xperia 5 Review : Πιο “πρακτικό” σε καθημερινή χρήση

Sony Xperia 5 Review : Πιο “πρακτικό” σε καθημερινή χρήση

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Το Xperia 5 έχει στο εσωτερικό του τον γνώριμο πλέον, και αρκετά αποδοτικό, Snapdragon 855 επεξεργαστή της Qualcomm. Ακόμα και μερικούς μήνες πλέον μετά την παρουσίαση του, ο Snapdragon 855 είναι περισσότερο από απλά κορυφαίος σε απόδοση. Με τον Snapdragon 855+ να είναι απλά μια πιο γρήγορη έκδοση του , για συσκευές με … ακραίες επιδόσεις, η Sony Mobile μπορούμε να πούμε εδώ ότι έχει κάνει την καλύτερη επιλογή.

Οι επιδόσεις του Xperia 5 είναι σίγουρα αρκετά πάνω από το μέσο όρο, με την Sony να έχει σχεδιάσει ιδιαίτερα καλά τη συσκευή ακόμα και για έντονη συνεχόμενη χρήση.

Δυστυχώς υπάρχει μια μόνο διαθέσιμη έκδοση με 6GB μνήμης RAM, που για τα δεδομένα του 2019 είναι πλέον «λίγα». Αυτό είναι περισσότερο ψυχολογικός περιορισμός και λιγότερο πρακτικός, αφού το Smartphone μπορεί να κάνει στην κυριολεξία τα πάντα.

Σε βάθος χρόνου όμως, η διαθέσιμη μνήμη RAM θα είναι μεγαλύτερος περιοριστικός παράγοντας από τις επιδόσεις του Snapdragon 855, με αποτέλεσμα το Xperia 5 να πάψει να είναι πρακτικό λίγο πιο σύντομα από ότι θα μπορούσε  σε αυτά τα χρήματα.

Στον τομέα των γραφικών τώρα, ο Snapdragon 855 έχει στο εσωτερικό του την όπως πάντα κορυφαία Adreno 640 GPU. Η χαμηλότερη ανάλυση της οθόνης του Xperia 5 την κάνει ακόμα πιο «αποδοτική» από πολλές συσκευές του ανταγωνισμού.

Αυτό που δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει όμως το Smartphone είναι να παίξει παιχνίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Sony Mobile δεν φαίνεται να έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία Στην σωστή απαγωγή θερμότητας με αποτέλεσμα να ζεσταίνεται πιο εύκολα από το συνηθισμένο.

Τέλος ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 128GB ονομαστικά, από τα οποία περίπου 110 είναι πραγματικά διαθέσιμα στον ιδιοκτήτη του Xperia 5. Για ένα Smartphone που δίνει ιδιαίτερη σημασία στον τομέα της λήψης βίντεο, θα θέλαμε να υπάρχει και μια μεγαλύτερη έκδοση διαθέσιμη, αλλά είναι μάλλον λογική η απουσία της από τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε και για το XPeria 1.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights