Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Redmi Note 8 Pro: Έρχεται σε Electric Blue παραλλαγή στην Ινδία

Redmi Note 8 Pro: Έρχεται σε Electric Blue παραλλαγή στην Ινδία

απο John Leondaris

Σήμερα, η εταιρία ανακοίνωσε μια νέα παραλλαγή του Redmi Note 8 Pro για την Ινδία. Η παραλλαγή αυτή, έχει την απόχρωση Electric Blue. Όπως σας ενημερώσαμε χθες, η Xiaomi έφερε επίσης στην Ιδία μια ακόμη παραλλαγή στον χρωματισμό Cosmic Purple αλλά για την non-pro έκδοση του Redmi Nοte 8.
Redmi Note 8 Pro
Αυτή η νέα χρωματική παραλλαγή της Pro έκδοσης, όπως και όλες οι υπόλοιπες χρωματικές παραλλαγές, έρχεται σε τρεις διαμορφώσεις μνήμης. Πιο αναλυτικά, η έκδοση 6GB/ 64GB κοστίζει 190 ευρώ, ενώ η έκδοση 6GB/ 128GB κοστίζει 205 ευρώ. Τέλος, η έκδοση 8GB/ 128GB έρχεται στην τιμή των 230 ευρώ. Η Electric Blue version του Redmi Nοte 8 Pro θα είναι διαθέσιμη στην Ινδία από σήμερα, 29 Νοεμβρίου μέσω των Mi.com και Amazon.in.

Το Redmi Nοte 8 Pro είναι εφοδιασμένο με τον Helio G90T SoC στο εσωτερικό του. Διαθέτει επίσης μια LCD 6.53″ FHD+ IPS οθόνη. Το κινητό, τρέχει το βασισμένο σε Android Pie, MIUI 10.

Το εν λόγω smartphone διαθέτει μια τετραπλή κάμερα 64MP στο πίσω μέρος και μια μπαταρία 4.500 mAh. Η μπαταρία, έχει υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 18 W. Εδώ, μπορείτε να διαβάσετε το camera review, καθώς και να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο για το Redmi Note 8 Pro από το in2mobile.gr.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights