Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y6s 2019 Review: Πρακτικό και προσιτό

Huawei Y6s 2019 Review: Πρακτικό και προσιτό

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Στο πίσω μέρος του Smartphone υπάρχει μια μόνο κάμερα, με ανάλυση 13ΜΡ και περιορισμένες συνολικά δυνατότητες. Ένα από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της, είναι το αρκετά αποδοτικό f/1,8 διάφραγμα της, που την κάνει αρκετά καλή και κατά τη διάρκεια της νύχτας, πάντα για μια συσκευή με κόστος κάτω από 200 ευρώ.

Οι φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι αρκετά λεπτομερείς, και το δυναμικό τους εύρος έιναι περιορισμένο μόνο σε σύγκριση με αρκετά ακριβότερες συσκευές.

Σε αυτή την κατηγορία τιμής, η Huawei έχει επιλέξει να μην προσφέρει ξεχωριστό Night mode για την κάμερα του Smartphone, κάτι που πιθανότατα δεν υποστηρίζεται και από το Hardware στο εσωτερικό του.

Οι φωτογραφίες έχουν σχετικά καλά επίπεδα φωτισμού, και είναι συνολικά απλά αποδεκτές σε ποιότητα. Το Y6s πετυχαίνει μια καλή ισορροπία ανάμεσα στην αφαίρεση του ψηφιακού θορύβου και τη διατήρηση μιας σχετικής λεπτομέρειας.

Το δυναμικό εύρος έιναι και εδώ το μοναδικό στοιχείο που δείχνει την κατηγορία της η κάμερα, χωρίς όμως το αποτέλεσμα να ενοχλεί και πάλι.

Αυτό που έχει και εδώ σημασία, είναι ότι όποιος επιλέξει το Y6s σαν το επόμενο κινητό του, δεν πρόκειται να απογοητευθεί από την απόδοση της κάμερας του. Αρκεί φυσικά να γνωρίζει τι συσκευή είναι και τι ακριβώς έχει σχεδιαστεί να προσφέρει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights