Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y6s 2019 Review: Πρακτικό και προσιτό

Huawei Y6s 2019 Review: Πρακτικό και προσιτό

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το Y6s έρχεται με μια μπαταρία χωρητικότητας 3.020 mAh στο εσωτερικό του. Η χωρητικότητα αυτή δεν θεωρείται μεγάλη για τα δεδομένα της εποχής μας, όμως το Smartphone έχει εντυπωσιακά χαμηλή, αλλά και σωστά σχεδιασμένη κατανάλωση ενέργειας.

Η διαδικασία λήψης του σύνολου των Benchmarks που χρησιμοποιούμε σε κάθε Review, κατανάλωσε μόλις 1% από την μπαταρία, που αποτελεί το μικρότερο ποσοστό που έχουμε δει ποτέ σε Smartphone αυτής της κατηγορίας.

Το EMUI συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα ικανό στην διαχείριση της ενέργειας αλλά και στον τρόπο που περιορίζει τις εφαρμογές από το να τρέχουν μονίμως και άσκοπα.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι όσο σκληρός και αν είναι κάποιος σε καθημερινή χρήση με το Y6s, αυτό θα φτάσει στο τέλος της ημέρας και θα έχει ακόμα μπαταρία διαθέσιμη.

Οι νεότεροι σε ηλικία χρήστες θα το εκτιμήσουν αυτό ιδιαίτερα, ενώ όσοι είναι λιγότερο απαιτητικοί μαζί του, θα δούν δύο ημέρες χρήσης με ευκολία.

Η φόρτιση δυστυχώς δεν γίνεται με γρήγορο ρυθμό, και ευτυχώς το μικρό μέγεθος της μπαταρίας απαιτεί περίπου 2 ώρες για να γεμίσει πλήρως.

Συμπέρασμα.

Η Huawei γνωρίζει πολύ καλά πως να κατασκευάζει ανταγωνιστικές προτάσεις στην χαμηλότερη κατηγορία τιμής, και το Y6s είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα.

Είναι επίσης η καλύτερη απάντηση στην πολιτική που ασκείται εναντίον της εταιρείας, αλλά και μια απόδειξη του ότι μπορεί να συνεχίσει να παρέχει συσκευές με πλήρη υποστήριξη για τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Google.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights