Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y6s 2019 Review: Πρακτικό και προσιτό

Huawei Y6s 2019 Review: Πρακτικό και προσιτό

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Η Huawei δεν συνηθίζει να επιλέγει επεξεργαστές της Mediatek, στην χαμηλότερη κατηγορία τιμής όμως, η εταιρεία έχει μερικές λύσεις με πολύ καλή απόδοση για το κόστος τους.

Ο Helio P35, μέχρι πριν λίγο καιρό ανήκε στην αμέσως υψηλότερη κατηγορία, κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα ικανό να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του Y6s.

Στο εσωτερικό του βρίσκονται συνολικά  8 πυρήνες Α-53 της ARM με μέγιστη συχνότητα τα 2.3 GHz. Μόνο οι τέσσερις από αυτούς μπορούν όμως να λειτουργήσουν στη συχνότητα αυτή, και οι υπόλοιποι περιορίζονται σχετικά χαμηλότερα στο 1.8GHz

Ο υψηλός αυτός χρονισμός για πυρήνες Α-53 κάνει τον Helio P35 ιδιαίτερα αποδοτικό για την κατηγορία του, ενώ συνδυάζεται και με 3Gb μνήμης RAM στο Y6s. Το Smartphone μπορεί να έχει περισσότερες από 2 εφαρμογές ταυτόχρονα ενεργές, κάτι που πλεόν θεωρείται δεδομένο σε καθημερινή χρήση.

Ο ιδιοκτήτης του μπορεί να χρησιμοποιεί το Instagram ή/και το facebook, να ανοίξει το Viber ή το WhatsApp και να απαντήσει σε ένα μήνυμα, και να επιστρέψει χωρίς να έχει κλείσει η προηγούμενη εφαρμογή.

Στον τομέα των γραφικών, ο Helio P35 έρχεται με την PowerVR GE8320 GPU, που είναι σχεδιασμένη να προσφέρει λίγο περισσότερα από τα βασικά.

Αυτό σημαίνει ότι σε συνδυασμό με την χαμηλή ανάλυση της οθόνης του, μπορεί να παίξει αξιοπρεπώς τα περισσότερα παιχνίδια, όμως στα πιο απαιτητικά από αυτά, εμφανίζονται μικρά κολλήματα.

Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε όμως ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα οικονομικό Smartphone που δεν είναι σχεδιασμένο απαραίτητα για τους φίλους του Gaming.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights