Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y6s 2019 Review: Πρακτικό και προσιτό

Huawei Y6s 2019 Review: Πρακτικό και προσιτό

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια εποχή που η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών συνεχίζει να θεωρεί την Huawei τον «εχθρό» για όλα δεν διόρθωσε τα τελευταία χρόνια στην σχέση της με την Κίνα, η εταιρεία συνεχίζει πεισματικά να κυκλοφορεί νέες συσκευές, που μάλιστα έρχονται κανονικά με υποστηρίξη για τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Google.

Για να το πετύχει αυτό, βασίζει τις συσκευές σε πλατφόρμες Hardware που έχουν ήδη πάρει πιστοποίηση για την χρήση τους, και έχουν πρόσβαση σε αυτές. Στην μεσαία και την χαμηλότερη κατηγορία τιμής, η τακτική αυτή βολεύει σαφώς περισσότερο, αφού οι αλλαγές και οι κάθε είδους βελτιώσεις γίνονται με σαφώς πιο αργό ρυθμό.

Το Y6s της εταιρείας, αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα, αφού έρχεται πλέον επίσημα στη χώρα μας, σαν η νεότερη πρόταση της εταιρείας στην κατηγορία τιμής μέχρι 150 ευρώ. Στην κατηγορία αυτή, έχει όλα όσα περιμένει κανείς, και μερικές ακόμα επιπλέον δυνατότητες, το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν έχει απολύτως τίποτα να ζηλέψει από τον ανταγωνισμό του.

Σχεδιασμός.

Το Y6s θυμίζει έντονα το Honor 8s της θυγατρικής εταιρείας, αφού σε μεγάλο βαθμό βασίζεται σε αυτό. Σε μια κατηγορία όπου το κόστος έχει τη μεγαλύτερη σημασία, η Huawei σωστά επέλεξε να μην ρίξει το βάρος σε περιττές αλλαγές σε μια εμφάνιση που εξυπηρετεί απόλυτα τον σκοπό της.

Το Smartphone είναι κατασκευασμένο στο σύνολο του από πλαστικό, μια επιλογή που έχει σαφή οφέλη στην μείωση του συνολικού βάρους.

Η πίσω επιφάνεια είναι κατασκευασμένη από πλαστικό που προσπαθεί να «μοιάσει» με γυάλινη επιφάνεια με την εμφάνιση του, και το καταφέρνει στο μέτρο του λογικού.

Σε αυτό το σημείο βρίσκεται και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων, που πλέον υπάρχει κανονικά και σε αυτή την κατηγορία τιμής, σαν μια καλοδεχούμενη προσθήκη. Η λειτουργία του είναι ταχύτατη και αξιόπιστη, όπως μας έχει συνηθίσει η Huawei σε όλες τις συσκευές της.

Στην αριστερή γωνία βρίσκεται και η μια και μοναδική κάμερα που έχει το Smartphone, ολοκληρώνοντας την απλή εξωτερική εμφάνιση και σχεδίαση του.

Αντίστοιχα, στην μπροστινή πλευρά, η εταιρεία έχει προσπαθήσει ιδιαίτερα ώστε ο διαθέσιμος χώρος να καταλαμβάνεται σχεδόν πλήρως από την οθόνη του Y6s. Για την κατηγορία αυτή, το πλαίσιο είναι μικρότερο από το συνηθισμένο, ειδικά αριστερά και δεξία από την οθόνη.

Η μπροστινή κάμερα βρίσκεται μέσα σε ένα συνηθισμένο πλέον Notch στο πάνω μέρος της οθόνης, με ένα μικρό ακουστικό ακριβώς πάνω από αυτή. Στο μικρό αυτό πλαίσιο η εταιρεία έχει καταφέρει να «χωρέσει» και ένα LED ειδοποιήσεων, που παροτι δεν είναι ιδιαίτερα φωτεινό, είναι πάντα καλοδεχούμενο και αυτό με την σειρά του.

Τέλος, το Y6s έχει κανονικά θύρα ακουστικών στο πάνω μέρος του, ακουστικά που λειτουργούν και σαν κεραία για το ενσωματωμένο ραδιόφωνο που διαθέτει και θεωρείται δεδομένο σε αυτή την κατηγορία.

Θα θέλαμε από την Huawei να έχει προσθέσει μια USB type C θύρα στο κάτω μέρος του y6S, όμως το MicroUSB είναι οριακά αποδεκτό για τα τέλη του 2019. Σε αυτό το σημείο βρίσκεται και το ένα ηχείο που έχει το Smartphone, ηχείο που εντυπωσιάζει παρόλα αυτά με την ένταση του αλλά και με την αρκετά καλή ποιότητα του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights