Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A51 Review: Ακριβό για αυτά που προσφέρει

Samsung Galaxy A51 Review: Ακριβό για αυτά που προσφέρει

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Για την οθόνη του galaxy a51 η samsung πολύ σωστά επέλεξε να μην κάνει κάποια ουσιαστική αλλαγή, με δεδομένο ότι αυτή ήταν ήδη ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προκατόχου του.

Η μοναδική ίσως αλλαγή είναι η τοποθέτηση της μπροστινής κάμερας σε μία τρύπα στο εσωτερικό της. Τεχνικά πρόκειται και εδώ για ένα AMOLED panel με ανάλυση  2400Χ1080 pixels λόγω της διαφορετικής αναλογίας πλευρών που πλέον είναι 20:9 . Η ανάλυση αυτή είναι απόλυτα ικανοποιητική για τη διαγώνιο των 6,5 ιντσών προσφέροντας λεπτομέρεια απεικόνισης αντίστοιχη όλων των συσκευών του ανταγωνισμού του.

Το ίδιο το πάνελ όμως έχει σαφή πλεονεκτήματα, σε χρωματική απεικόνιση, ζωντάνια και ένταση χρωμάτων που αποτελούν και τα δυνατά του σημεία. Λόγω του ότι η συσκευή ανήκει στη σειρά galaxy Α απουσιάζει υποστήριξη για HDR περιεχόμενο, κάτι που για να είμαστε δίκαιοι έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρεται στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Για όσους προτιμούν παρόλα αυτά να επιλέγουν χειροκίνητα τη χρωματική απόδοση της οθόνης ανάλογα με τις προτιμήσεις τους, υπάρχει πάντα η αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις της συσκευής.

Συνολικά μία amoled οθόνη αποτελούσε πάντα κριτήριο επιλογής των συσκευών της samsung. Έτσι λοιπόν και στην περίπτωση του galaxy a51 η οθόνη αυτή αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

ΘΕΟΔΩΡΟΣ 27/01/2020 - 19:07

Καλησπερα σας…θα ηθελα να σας ρωτησω αν αξιζει να προβω σε αντικατασταση του samsung galaxy A7 (2018) με το samsung A51 η το samsung A71…

Reply
Kostas Gliatiotis 02/02/2020 - 19:44

Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση !

Το Α7 2018 πλέον είναι λιγότερο “καλό” από τα Α51 και Α71. Το θέμα είναι ότι με τα χρήματα που κοστίζουν αυτά, μπορείς να βρεις πολλές συσκευές σημαντικά καλύτερες από άλλες εταιρείες.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights