Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P Smart Pro Review: Μοναδική εμφάνιση και δυνατότητες

Huawei P Smart Pro Review: Μοναδική εμφάνιση και δυνατότητες

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής μνήμη.

Ένας από τους περιορισμούς που θέτει η διαμάχη με την κυβέρνηση των Ηνωμένων πολιτειών, είναι η χρήση επεξεργαστών που είχαν ήδη «εγκριθεί» σαν πλατφόρμες από την Google σε προηγούμενες συσκευές της εταιρείας.

Έτσι το P Smart Pro έρχεται με τον Kirin 710F επεξεργαστή που έχει σχεδιάσει η ίδια η Huawei. Οι επιδόσεις του είναι αρκετά ικανοποιητικές, ειδικά με δεδομένο το ότι η εταιρεία μειώνει μονίμως την τιμή πώλησης των συσκευών που εξοπλίζει με αυτόν.

Οι συνολικά 8 πυρήνες επεξεργασίας του χωρίζονται σε δύο ομάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Οι τέσσερις από αυτούς είναι Α-53 της ARM με συχνότητα 1.7GHz ενώ οι άλλοι τέσσερις είναι σημαντικά πιο ισχυροί σε απόδοση Α-73 με υψηλότερη συχνότητα λειτουργίας στα 2.2 GHz περίπου.

 

Εδώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι άλλες εταιρείες, χρησιμοποιούν επεξεργαστές με αντίστοιχη απόδοση, ακόμα και σε συσκευές που κοστίζουν τα διπλά χρήματα από το P Smart Pro, και το Galaxy A51 της Samsung είναι το καλύτερο παράδειγμα.

Η απόδοση του Kirin 710f καλύπτει ακόμα και σήμερα, με άνεση τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κανείς από ένα Smartphone αυτής της κατηγορίας. Όλες οι εφαρμογές εκκινούν χωρίς καμία ενοχλητική καθυστέρηση, και μάλιστα παραμένουν ενεργές ακόμα και όταν ο ιδιοκτήτης τους εκτελεί πολλές από αυτές ταυτόχρονα

Αυτό οφείλεται στα 6GB μνήμης RAM που έχει το P Smart Pro, και είναι πάνω από το μέσο όρο στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το Smartphone μπορεί να έχει ενεργά ακόμα και απαιτητικά παιχνίδια, κάτι που είναι η καλύτερη ένδειξη των δυνατοτήτων του.

Σε αυτή τη Gaming χρήση, η Huawei εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα της Mali G52 κάρτας γραφικών, αλλά ακόμα περισσότερο την GPU Turbο τεχνολογία που έχει δημιουργήσει η ίδια.

Σε συμβατά παιχνίδια, το σύνολο του Hardware στο εσωτερικό του Smartphone, χρησιμοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να έχει  και την μέγιστη απόδοση αλλά και να διατηρεί την κατανάλωση σε λογικά επίπεδα.

 

Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα το P Smart Pro να έχει πολύ καλύτερη απόδοση σε συγκεκριμένα παιχνίδια από ότι δηλώνουν τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη ότι όταν μια εταιρεία δίνει σημασία και στο Software των συσκευών της, προσφέρει περισσότερα στους ιδιοκτήτες τους.

Για τον αποθηκευτικό χώρο, το P Smart Pro έρχεται με 128GB ονομαστικά, που είναι περισσότερα από το συνηθισμένο σε αυτή την κατηγορία τιμής. Από αυτά, περίπου 110 είναι πραγματικά διαθέσιμα στον χρήστη του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights