Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P Smart Pro Review: Μοναδική εμφάνιση και δυνατότητες

Huawei P Smart Pro Review: Μοναδική εμφάνιση και δυνατότητες

απο Kostas Gliatiotis

Η παρουσία της Huawei στη μεσαία κατηγορία τιμής, είναι πλέον δεδομένο ότι αποτελείται από Smartphones που προσφέρουν τουλάχιστον ότι και ο ανταγωνισμός τους, και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα περισσότερα, ειδικά σε σύγκριση με τις προτάσεις της Samsung.

Παρά τη συνεχόμενη διαμάχη της με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, η εταιρεία συνεχίζει να εκμεταλλεύεται την ύπαρξη συσκευών που έχουν ήδη αδειοδοτηθεί για τη χρήση των υπηρεσιών και των εφαρμογών της google, και να τις διαθέτει επίσημα στην Ελληνική αγορά.

Το νεότερο από αυτά, είναι φυσικά το P Smart Pro, ένα Smartphone που έρχεται να συνεχίσει την πολύ καλή «εικόνα» που έχει σχηματίσει στο αγοραστικό κοινό ο προκάτοχος του, το P Smart Z της εταιρείας.

Σχεδιασμός.

Για τον εξωτερικό σχεδιασμό του P smart pro, η Huawei δεν έχει κάνει καμία «παραχώρηση» στα υλικά κατασκευής του και φυσικά στην συναρμολόγηση του. Αυτό σε πλήρη αντίθεση με άλλες εταιρείες, που ακόμα και σε σημαντικά ακριβότερες συσκευές τους, συνεχίζουν να θεωρούν ότι το πλαστικό είναι ένα αποδεκτό υλικό.

Στο πίσω μέρος του P Smart Pro, και ειδικά στη συσκευή που μας παραχώρησε η εταιρεία για τη δοκιμή, το χρώμα του θυμίζει έντονα το κορυφαίο P 30 Pro της εταιρείας. Μάλιστα έχει και την ίδια ονομασία, Breathing Crystal αλλά και την ίδια εντυπωσιακή Gradient εμφάνιση.

 

Μόνο οι τρεις κάμερες του P Smart Pro βρίσκονται σε αυτό το πίσω μέρος, αφού ο αισθητήρας αποτυπωμάτων του έχει μεταφερθεί στο πλαϊνό του μέρος, πάνω στο πλήκτρο ενεργοποίησης. Η διάταξη αυτή είναι λιγότερο συνηθισμένη, και πρακτικά είναι βολική περισσότερο με τον αντίχειρα σε όσους χρησιμοποιούν το Smartphone τους κατά κύριο λόγο με το δεξί τους χέρι.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι ο αισθητήρας αυτός έχει την συνηθισμένη πολύ καλή ταχύτητα ξεκλειδώματος, αλλά και την σταθερότητα στο να διαβάζει το αποτύπωμα με την πρώτη προσπάθεια, όπως μας έχει συνηθίσει η Huawei.

Στην μπροστινή πλευρά τώρα, το P Smart Pro καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την επιφάνεια με την μεγάλη οθόνη των 6.6 ιντσών που διαθέτει. Το πλαίσιο γύρω από αυτή είναι εντυπωσιακά μικρό, ειδικά για Smartphone που ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής.

Για να το πετύχει αυτό, και μάλιστα χωρίς κάποιου είδους «εγκοπή» στην οθόνη, η εταιρεία έχει επιλέξει μια μηχανική λύση που εμφανίζει την κάμερα από το εεσωτερικό του Smartphone. Η λύση αυτή, εκτός από πρακτικά πλεονεκτήματα, έχει πάντα και το χαρακτηριστικό του… εντυπωσιασμού για όσους δεν βλέπουν συχνά συσκευές με αυτή τη δυνατότητα.

Στο πρακτικό κομμάτι τέλος, το P Smart Pro έχει ένα μοναδικό ηχείο στο κάτω μέρος του, όπου υπάρχει  και η υποδοχή για ακουστικά η οποία συνδυάζεται άριστα με το ενσωματωμένο ραδιόφωνο για το οποίο και λειτουργεί σαν κεραία.

Το P Smart Pro είναι λίγο πιο «παχύ» από το συνηθισμένο, προκειμένου να… χωρέσει και τον μηχανισμό για την μπροστινη κάμερα αλλά και την ιδιαίτερα μεγάλη μπαταρία του. Παρόλα αυτά, με τον τρόπο που είναι κατασκευασμένο με μια μικρή καμπύλη στις άκρες του το πίσω μέρος, η αίσθηση που αφήνει τελικά στο χέρι του ιδιοκτήτη του είναι ιδιαίτερα ευχάριστη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights