Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P Smart Pro Review: Μοναδική εμφάνιση και δυνατότητες

Huawei P Smart Pro Review: Μοναδική εμφάνιση και δυνατότητες

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του P Smart Pro είναι με διαφορά η μεγάλη οθόνη των 6.6 ιντσών που διαθέτει. Πρόκειται για ένα LCD Panel, σε μια κατηγορία τιμής που αυτό θεωρείται δεδομένο. Η ανάλυση της είναι 2340×1080 pixels, καλύπτοντας τις απαιτήσεις σε λεπτομέρεια απεικόνισης που έχει κάθε υποψήφιος αγοραστής.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής, η ευχάριστη και ζωντανή χρωματική απεικόνιση είναι το βασικό ζητούμενο, προκειμένου να κάνει τη χρήση ενός Smartphone πιο άνετη. Η οθόνη του P Smart Pro καλύπτει με άνεση τις απαιτήσεις αυτές, και είναι μια από τις πιο ευχάριστες οπτικά οθόνες που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα η ζωντάνια της αυτή συνδυάζεται άριστα με την υψηλή ένταση του φωτισμού που την κάνει εύχρηστη ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους με έντονο φως από τον ήλιο. Οι γωνίες θέασης είναι ίσως λιγότερο καλές από το συνηθισμένο, κάτι που οφείλεται ακριβώς στον πολύ έντονο φωτισμό της. Το επίπεδο του μειώνεται σημαντικά υπό γωνία, χωρίς πάντως να αλλοιώνεται το χρώμα που προβάλλει.

Η Huawei έχει μειώσει σημαντικά και το φαινόμενο αντανάκλασης του φωτισμού στο μαύρο χρώμα όταν αυτό προβάλλεται στην οθόνη, και μάλιστα έχει σχεδιάσει το γραφικό περιβάλλόν ώστε αυτό να είναι περιορισμένο.

Τέλος, στις ρυθμίσεις η εταιρεία έχει προσθέσει επιλογές για την προσαρμογή της απόδοσης της οθόνης ανάλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του P Smart Pro.

Συνολικά η οθόνη αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Smartphone. Το μεγάλο της μέγεθος και η πολύ καλή απόδοση της είναι χρήσιμα σε καθημερινή χρήση, ενώ με την επιλογή της μηχανικής  κάμερας από το εσωτερικό του P Smart Pro, η εταιρεία έχει  καταφέρει να διατηρήσει τις διαστάσεις του σε λογικά επίπεδα για αυτό το μέγεθος οθόνης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights