Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P Smart Pro Review: Μοναδική εμφάνιση και δυνατότητες

Huawei P Smart Pro Review: Μοναδική εμφάνιση και δυνατότητες

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Στο πίσω μέρος του P Smart Pro υπάρχουν συνολικά τρεις κάμερες, από τις οποίες οι δύο μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες. Η Τρίτη από αυτές, χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τη βασική κάμερα, για φωτογραφίες με θολό φόντο.

Η βασική κάμερα λοιπόν, έχει υψηλή ανάλυση 48ΜΡ, και ακολουθεί την πολύ καλή παράδοση της εταιρείας στον τομέα της φωτογραφίας. Το διάφραγμα του φακού της είναι απόλυτα ικανοποιητικό στο f/1.8 ενώ απουσιάζει το OIS που κατά κανόνα προσφέρεται σε ακριβότερες συσκευές.

Παρότι το P Smart Pro δεν έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Leica, η εφαρμογή της κάμερας μπορεί να αναγνωρίσει μέσω «τεχνητής νοημοσύνης», το σκηνικό ή και το αντικείμενο μιας φωτογραφίας και να προσαρμόσει ανάλογα την ένταση και την ζωντάνια των χρωμάτων.

Το Mode αυτό, έχει πολύ πιο «λογικά» αποτελέσματα σε σύγκριση με παλαιότερες συσκευές της εταιρείας. Το αποτέλεσμα είναι σε κάθε περίπτωση, φωτογραφίες με πολύ καλά επίπεδα λεπτομέρειας, όπως και δυναμικό εύρος. Η χρωματική απεικόνιση είναι λιγότερο έντονη από το ιδανικό.

Σε συνθήκες χαμηλότερου φωτισμου, η Huawei είναι από τις εταιρείες που δεν «αφαιρεί» τεχνητά το Night mode από τις οικονομικότερες συσκευές της προκειμένου να τις διαχωρίσει. Έτσι λοιπόν, το P Smart Pro βγάζει συνεχόμενες λήψεις με διαφορετικά επίπεδα φωτισμού, τις οποίες και συνδυάζει σε μια τελική φωτογραφία.

bsh
bsh

Το αποτέλεσμα είναι και εδώ σαφώς καλύτερο από τον μέσο όρο, και οι φωτογραφίες είναι αρκετά φωτεινές. Η λεπτομέρεια διατηρείται σε πολύ καλά επίπεδα και αντίστοιχα το δυναμικό εύρος εκμεταλλεύεται το συνδυασμό των πολλών λήψεων για να διατηρηθεί και αυτό σε πολύ καλά επίπεδα.

Η δεύτερη κάμερα τώρα, έχει έναν υπερ ευρυγώνιο φακό, με οπτικό πεδίο περίπου 117 μοιρών. Μπορεί να βγάλει φωτογραφίες με σημαντικά μεγαλύτερο πλάνο, ενώ η εταιρεία έχει επιλέξει αυτό το οπτικό πεδίο ώστε να μειώσει την αλλοίωση των σχημάτων στα άκρα της φωτογραφίας.

Η ανάλυση της είναι 8ΜΡ, και η ποιότητα των φωτογραφιών είναι και εδώ ικανοποιητική για ένα Smartphone με αυτό το κόστος. Δυστυχώς όμως, η κάμερα αυτή δεν λειτουργεί με το Night mode, κάτι που ελπίζουμε η εταιρεία να προσθέσει στο μέλλον και στις συσκευές της μεσαίας κατηγορίας τιμής.

Στον τομέα του βίντεο, ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του P Smart Pro περιορίζει την εγγραφή σε αρχεία ανάλυσης 1080p. Αυτό όμως που μπορεί να κάνει το P Smart Pro και δεν μπορεί καμία άλλη σχεδόν συσκευή σε αυτά τα χρήματα, είναι να αλλάζει μεταξύ των δύο καμερών, ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγγραφής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights