Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A71 Review: Ενδιαφέρον αλλά πολύ ακριβό

Samsung Galaxy A71 Review: Ενδιαφέρον αλλά πολύ ακριβό

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στο εσωτερικό του Galaxy A71 η εταιρεία δεν έχει κάνει κάποια αλλαγή σε ότι αφορά την χωρητικότητα της μπαταρίας του. Στα 4.500 mAh, η μπαταρία αυτή είναι αρκετά μεγάλη για κάθε είδους χρήση, και σε συνδυασμό με το ενεργειακά αποδοτικό Hardware, προσφέρει πολύ καλούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας.

Το Smartphone απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε κοινό μικρότερης ηλικίας, που κατά κανόνα δεν … αφήνει το κινητό από το χέρι. Ακόμα όμως και σε αυτού του είδους χρήση, η μπαταρία είναι αρκετά μεγάλη ώστε να βγάλει μια ημέρα χρήσης χωρίς να αδειάσει μέσα σε αυτή. Ανάλογα με το πόσο απαιτητικός είναι καποιος, στο τέλος της ημέρας, η μπαταρία θα έχει ένα 20-25% ακόμα διαθέσιμο, σαν ποσοστό «ασφαλείας».

Αυτό σημαίνει όμως, ότι και αυτοί που είναι λιγότερο απαιτητικοί με το Galaxy A71 και το επέλεξαν για την μεγαλύτερη οθόνη του και απλή καθημερινή χρήση, θα βγάλουν με ευκολία δύο ημέρες χρήσης. Αυτό που η Samsung έχει διατηρήσει, είναι και η ιδιαίτερα γρήγορη φόρτιση, με 25W που μάλιστα βασίζεται στο USB Power Delivery πρότυπο.

Με αυτόν τον τρόπο, η μπαταρία γεμίζει σχεδόν πλήρως σε λιγότερο από 1 ώρα και 20 λεπτά, χρόνος που είναι εντυπωσιακός για τη μεσαία κατηγορία και μπαταρία με αυτή τη χωρητικότητα.

Συμπέρασμα.

Είναι προφανές ότι το Galaxy A71 απευθυνεται πρώτα σε όσους έχουν ήδη κάποιο Smartphone της εταιρείας, και είναι διατεθειμένοι να αγνοήσουν το τι προσφέρει με τα χρήματα που κοστίζει. Χωρίς σε καμία περίπτωση να υπάρχει κάποιος τομέας που υστερεί σημαντικά, με εξαίρεση αυτόν της πλαστικής κατασκευής του, δεν προσφέρει κάτι που να μην μπορεί να βρει κανείς ακόμα και σε Smartphones που κοστίζουν τα μισά χρήματα από αυτό.

Η μεγάλη και εντυπωσιακή του οθόνη είναι ένα σαφές πλεονέκτημα, όμως η εποχή που η Samsung μπορούσε να «πείσει» το αγοραστικό κοινό μόνο με μια οθόνη ώστε να ξοδέψει τα χρήματα που κοστίζει, έχει περάσει προ πολλού. Στην σημερινή εποχή, Smartphones όπως το Note 8 Pro της Xiaomi, προσφέρουν αντίστοιχες επιδόσεις, το ίδιο καλή μπαταρία και κάμερα, και παρότι δεν διαθέτουν την ίδια AMOLED οθόνη, κοστίζουν έως και 200 ευρώ λιγότερο.

Με αυτά τα 200 ευρώ διαφορά, μπορεί κάποιος που δεν θα επιλέξει το Galaxy A71, να αγοράσει ένα ακόμα ιδιαίτερα ικανό Smartphone. Με αυτό σαν δεδομένο, είναι σίγουρο ότι η Samsung Θα πρέπει σύντομα να μειώσει δραματικά αυτή την τιμή πώλησης ώστε να ειναι ανταγωνιστικό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights