Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S10 Lite review: Ένα ακριβό Mid-range με βαρύ όνομα

Samsung Galaxy S10 Lite review: Ένα ακριβό Mid-range με βαρύ όνομα

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής μνήμη.

Για το Galaxy S10 Lite επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον μέχρι και σήμερα ιδιαίτερα ισχυρό Snapdragon 855 της Qualcomm. Μάλιστα ο συγκεκριμένος επεξεργαστής υπάρχει και στο εσωτερικό των τριών ακριβότερων galaxy s10 στην έκδοση που πωλείται επίσημα στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα.

Τα χαρακτηριστικά απόδοσης του Snapdragon 855 κάνουν το Smartphone συνολικά καλύτερο σε ολους τους τομείς σε σύγκριση με τα ακριβότερα μοντελα της ίδιας σειράς που χρησιμοποιούν τον Exynos 9820 που κατασκευάζει η ίδια η Samsung. Αυτος ο Exynos 9820 είχε απαράδεκτα υψηλή κατανάλωση ενέργειας για τις επιδόσεις που προσφέφερε, ενώ η θερμοκρασία λειτουργίας του ήταν ενοχλητική σε καθημερινή χρήση.

Όλα αυτά φέρνουν το Galaxy S10 Lite στην ασυνήθιστη θέση να αποδίδει συνολικά καλύτερα από τα ακριβότερα και συνολικά καλύτερα «αδέρφια» του. Ο Snapdragon 855 εκτός από το ίδιο ισχυρός, συνδυάζεται πολύ καλύτερα με την μεγάλη μπαταρία για βελτιωμενη αυτονομία, ενώ σε καμία περίπτωση δεν ζεσταίνεται ενοχλητικά κατά την έντονη χρήση.

Το Galaxy S10 Lite μάλιστα, έρχεται και με 8 GB μνήμης RAM, ακριβώς όσο και τα άλλα τρία μοντέλα της σειράς. Η μεγάλη λοιπόν αυτή μνήμη σε συνδυαμό με τον SD855 κάνουν το Smartphone ιδανικό για κάθε είδους χρήση. Μάλιστα εδώ η Samsung πετυχαίνει να είναι και ανταγωνιστική, αφού ελάχιστες συσκευές του ανταγωνισμού έχουν αντίστοιχες επιδόσεις με λιγοτερα χρήματα.

Εκεί που ξεχωρίζει όμως ο Snadrpagon 855 είναι στις επιδόσεις που προσφέρει ειδικά για τους φίλους του Gaming. Η Adreno 640 GPU στο εσωτερικό του είναι πανίσχυρη ακόμα και σε σύγκριση με αυτή του Exynos 9820 ενώ και εδώ προσφέρει την απόδοση της με σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Η χαμηλότερη ανάλυση της οθόνης του Smartphone, βοηθάει ακόμα περισσότερο ώστε όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια που μπορεί να βρει κανείς στο Play Store, να «τερματίζουν» στα 60fps που επιτρέπει η οθόνη αυτή.

Για τον αποθηκευτικό χώρο, το Galaxy S10 Lite δεν διαφέρει από τις ακριβότερες συσκευές της σειράς, προσφέροντας συνολικά 128GB από τα οποία περίπου 112 είναι πραγματικά διαθέσιμα στον ιδιοκτήτη του. Η υποδοχή για την MicroSD κάρτα SIM «μοιράζεται» τον χώρο με αυτή για την δεύτερη SIM, και έτσι πρέπει να επιλέξει κανείς τι από τα δύο θέλει να χρησιμοποιήσει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights