Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S10 Lite review: Ένα ακριβό Mid-range με βαρύ όνομα

Samsung Galaxy S10 Lite review: Ένα ακριβό Mid-range με βαρύ όνομα

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Ένας ακόμα τομέας στον οποίο το Galaxy S10 Lite είναι καλύτερο από τις τρεις ακριβότερες εκδόσεις, είναι αυτός της μπαταρίας του. Ο ενεργειακά αποδοτικότερος Snapdragon 855 σε σύγκριση με τον Exynos 9820, συνδυάζεται με μια μπαταρία με χωρητικότητα 4.500mAh που είναι μεγαλύτερη ακομα και από αυτή του S10+

Το OneUI 2.0 έχει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην διαχείριση ενέργειας, ενώ προσφέρει και τις επιλογές προσαρμογής σε ένα πιο εύχρηστο και κατανόητο μενού.

Το αποτελεσμα είναι να μπορεί το Galaxy S10 Lite να προσφέρει μια ημέρα ιδιαίτερα έντονης χρήσης χωρίς η μπαταρία του να αδειάσει, και μάλιστα στο τέλος αυτής έχει περίπου ένα 35% συνήθως ακόμα διαθέσιμο.

Αυτο σημαίνει ότι αν καποιος είναι λιγότερο απαιτητικός, η μπαταρία θα κρατήσει ανοιχτό το Smartphone για δύο ημέρες με σχετική ευκολία. Ο χρόνος αυτός είναι σημαντικά καλύτερος ακόμα και σε σύγκριση με το Galaxy S10+ αλλά και το επίσης ακόμα ακριβότερο Galaxy Note 10+ της εταιρείας.

Μάλιστα, η Samsung έχει διατηρήσει και την ιδιαίτερα ταχεία φόρτιση με έως 25W που προσφέρουν αρκετές πλέον νεότερες συσκευές της. Όπως και στο Note 10+ έτσι και εδώ, η φόρτιση γίνεται με γρήγορο ρυθμό μέχρι και την ολοκλήρωση της, χωρίς να μειώνεται από ένα ποσοστό και μετά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η μπαταρία να μπορεί να γεμίσει πλήρως σε περίπου 1 ώρα και ένα τέταρτο, χρόνος εντυπωσιακός με δεδομένη τη χωρητικότητα της.

Συμπέρασμα.

Το Galaxy S10 Lite έρχεται να προσφέρει στο αγοραστικό κοινό, μόνο αυτά που το ενδιαφέρουν, χωρίς κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά που πιθανόν πολλοί να μην χρειάζονται και να μην θέλουν να πληρώσουν. Η χαμηλότερη ανάλυση της παρόλα αυτά μεγάλης οθόνης του είναι ένα από αυτά, όπως είναι μέχρι και ένα βαθμό και η κατασκευή του πίσω μέρους από πλαστικό.

Στα 699 ευρώ, η Samsung σίγουρα θα μπορούσε να έχει διατηρήσει την αντοχή στο νερό και τη σκόνη, ενώ σίγουρα το σύνολο των τριων καμερών θα μπορούσε επίσης να έχει καλύτερη απόδοση στην πράξη, εκτός από την θεωρητικά υψηλή ανάλυση.

Αυτό που έχει σημασία τελικά, είναι ότι το Galaxy S10 Lite θα πουλήσει ακόμα και συγκρινόμενο με συσκευές που κοστίζουν λιγότερα χρήματα, βασιζόμενο στο καλο όνομα της εταιρείας που το κατασκευάζει. Αν κανείς το προσπεράσει αυτό, και αναζητήσει την καλύτερη πρόταση σε αυτά τα 699 ευρώ ή και λιγότερα, είναι σίγουρο ότι θα βρει συνολικά καλύτερες προτάσεις από εταιρείες του ανταγωνισμού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights