Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Note 10 Lite Review : Ενοχλητικές παραχωρήσεις

Samsung Galaxy Note 10 Lite Review : Ενοχλητικές παραχωρήσεις

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Προφανώς και ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που κάνουν το Note 10 Lite να ξεχωρίζει από τις προτάσεις του ανταγωνισμού του σε αυτά τα χρήματα, είναι η οθόνη του σε συνδυασμό φυσικά με το S-pen που υπάρχει και εδώ κανονικά.

Η ίδια η οθόνη, είναι για μια ακόμα φορά ένα εντυπωσιακό AMOLED Panel, με διαγώνιο 6.7 ιντσών και ανάλυση 2340 x 1080 pixels. Με το απλό Note 10 να έχει μικρότερη μεν, αλλά ίδιας ανάλυσης οθόνη, θα ήταν περίεργο για τη Samsung να επιλέξει υψηλότερη στην ακόμα πιο οικονομική Lite έκδοση.

Αυτό που έχει σημασία όμως, όπως πάντα άλλωστε, είναι η πραγματικη απόδοση της οθόνης αυτής στην πράξη. Η Samsung είναι με διαφορά ο κατασκευαστής που γνωρίζει καλύτερα πως να κατασκευάζει και να χρησιμοποιεί εντυπωσιακές αλλά και ρεαλιστικές οθόνες αυτης της τεχνολογίας.

Έτσι λοιπόν, η οθόνη του  Note 10 Lite είναι ταυτόχρονα ζωντανή και με έντονα χρώματα, χωρίς όμως να υπερβάλει και γίνεται «ψεύτική». Στα θετικά πρέπει να αναφέρουμε και την υποστήριξη για προβολή HDR περιεχομένου, μια δυνατότητα που δεν θα ήταν λογικό να αφαιρέσει η εταιρεία.

Οι γωνίες θεασης είναι αναμενόμενα κορυφαίες, με μόνο το φωτισμό να μειώνεται ελάχιστα κοντά σε γωνία 90 μοιρών, όπου δεν είναι άλλωστε και πρακτικό να χρησιμοποιεί κανείς το Note 10 Lite. Η μέγιστη ένταση του φωτισμού, δεν φτάνει τα εντυπωσιακά επίπεδα αυτής του note 10 Plus, είναι όμως αρκετή και εδώ για άνετη χρήση.

Τελος, στις ρυθμίσεις υπάρχει πάντα η δυνατότητα προσαρμογής της χρωματικής απόδοσης ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του Note 10 Lite.

S-Pen

Το «σήμα κατατεθέν» της σειράς Galaxy Note ήταν εξ αρχής το … πενάκι που διαθέτουν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον χειρισμό τους, μαζί με πολλες επιπλέον δυνατότητες. Οι δυνατότητες αυτές μάλιστα γίνονται περισσότερες κάθε χρόνο, και εδώ η Samsung προσφέρει ακριβώς ότι και στα δύο ακριβότερα Note 10.

Το S-pen του Note 10 Lite λοιπόν, συνδέεται με Bluetooth με το ίδιο το Smartphone, και υποστηρίζει και την πλοήγηση με κινήσεις που παρουσίασε η εταιρεία πριν μερικούς μήνες.

Οι κινήσεις αυτές, είναι λιγότερο πρακτικές και περισσότερο μια… ένδειξη ότι βρήκε κάτι νέο να προσθέσει η Samsung στο S-pen. Αυτό που είναι πραγματικά χρήσιμο, είναι οι δυνατότητες που δίνει για τον χειρισμό του Note 10 Lite, αλλά και επιπλεόν επιλογές που μπορεί να εκμεταλλευτεί κανείς μόνο σε συνδυασμό με το S-pen.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights