Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme X2 Pro Review : Το “κτήνος” που δεν κοστίζει

Realme X2 Pro Review : Το “κτήνος” που δεν κοστίζει

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο πραγματικά ξεχωρίζει το X2 Pro είναι η εντυπωσιακή σε απόδοση οθόνη του. Η διαγώνιος των 6.5 ιντσών δεν αποτελεί κάτι το ασυνήθιστο, ενώ πλέον και το ότι πρόκειται για ένα AMOLED Panel είναι μάλλον αναμενόμενο.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης των 90Hz, που αλλάζει δραματικά την εμπειρία χρήσης. Το γραφικό περιβάλλον της Realme, είναι γεμάτο με εφέ κίνησης, που σε μια οθόνη αυτού του είδους είναι πολύ πιο «ομαλά» και ευχάριστα στο μάτι.

Ακόμα και μια απλή διαδικασία όπως αυτή του ξεκλειδώματος της οθόνης, γίνεται με τρόπο που δεν μοιάζει με καμία άλλη συσκευή που έχει οθόνη με τον πιο συνηθισμένο ρυθμό ανανέωσης των 60Hz. Η υποστήριξη του ρυθμού αυτού, υπάρχει στο σύνολο του γραφικού περιβάλλοντος του X2 Pro, παρόλα αυτά σε κάποιες εφαρμογές απενεργοποείται αυτόματα.

Η εφαρμογή του Youtube είναι το καλύτερο παράδειγμα, το οποίο έτσι και αλλιώς δεν προβάλλει βίντεο με περισσότερα από 60fps. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και εδώ η οθόνη παραμένει ένα ιδιαίτερα ζωντανό και ευχάριστο AMOLED Panel, ενώ είναι πάντα καλοδεχούμενη η υποστήριξη για την προβολή HDR περιεχομένου.

Το μοναδικό  ίσως αρνητικό της συγκεκριμένης οθόνης, που αποτελεί περιορισμό και των περισσότερων αυτού του είδους με υψηλό ρυθμό ανανέωσης, είναι η σχετικά περιορισμένη φωτεινότητα της. Σε εξωτερικούς χώρους είναι αρκετά φωτεινή, η μέγιστη ένταση όμως είναι αισθητά χαμηλότερη από το συνηθισμένο.

Η Realme εκμεταλλεύτηκε εδώ την «συγγένεια» της με την OnePlus, και χρησιμοποίησε στο X2 Pro μια οθόνη που ξεφεύγει από το συνηθισμένο, και προσφέρει κάτι όντως διαφορετικό. Σε ένα Smartphone που κοστίζει όσο ένα αντίστοιχο της Samsung στην μεσαία κατηγορία τιμής, είναι μια πάντα καλοδεχούμενη αλλαγή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights