Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme X2 Pro Review : Το “κτήνος” που δεν κοστίζει

Realme X2 Pro Review : Το “κτήνος” που δεν κοστίζει

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στο εσωτερικό του X2 Pro βρίσκεται μια εντυπωσιακά μεγάλη μπαταρία με χωρητικότητα 4.000 mAh. Η οθόνη με τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης έχει μια επίπτωση στην απόδοση της, όμως καταφέρνει να προσφέρει μια ημέρα αρκετά έντονης χρήσης χωρίς ποτέ να αδειάσει πλήρως πριν το βράδυ.

Η διαδικασία της φόρτισης ολοκληρώνεται εντυπωσιακά γρήγορα, με το X2 Pro να υποστηρίζει το εντυπωσιακό σε απόδοση πρότυπο της «μητρικής» της OPPO. Χρειάζεται περίπου 40 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση, με τον φορτιστή όμως που βρίσκεται στη συσκευασία του.

Σε αντίθεση όμως με πολλές άλλες λύσεις, που όταν χρησιμοποιείται κάποιος άλλος φορτιστής η διαδικασία είναι ενοχλητικά αργή, το X2 Pro μπορεί να φορτίσει αρκετά γρήγορα ακόμα και με φορτιστή που υποστηρίζει το USB Power Delivery πρότυπο.

Συμπέρασμα.

Είναι προφανές ότι η Realme πρέπει να προσφέρει περισσότερα από το συνηθισμένο, προκειμένου να «πείσει» το αγοραστικό κοινό να επιλέξει τη δική της συσκευή σε αντίθεση με κάποια πιο … γνωστή λύση από άλλη εταιρεία.

Για να το κάνει αυτό, έχει «εξοπλίσει» το X2 Pro με ότι καλύτερο μπορεί, προκειμένου να διατηρήσει το κόστος σε λογικά επίπεδα. Οι επιδόσεις του είναι απλά κορυφαίες, η οθόνη του είναι ξεχωριστή και δεν έχει κάτι να ζηλέψει ακόμα και από συσκευές της Samsung και οι παραχωρήσεις στον τομέα της κάμερας είναι υπαρκτές αλλά όχι ενοχλητικές.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που τελικά πετυχαίνει το X2 pro, είναι να μην απογοητεύει τον υποψήφιο αγοραστή με όσα του προσφέρει, και να είναι με διαφορά η καλύτερη πρόταση με κόστος έως και 600 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights